2777
2789
عنوان

بهشتی که قراره همین دنیا با چشمام ببینم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 27808 بازدید | 1326 پست

امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند: 

در زمان ظهور مردی از شما دنبال کسی می گردد

تابه وسیله ی مال از او صله کرده 

و او زکاتش را بپذیرد ولی هیچ کس قبول نمی کند⁉️

👈چون خدا همه را به فضل خود بی نیاز کرده است 🌹 

📚 بحارالانوار جلد۵۲ صفحه ۳۳۷

🫶در دعا کردن برای فرج کوتاهی نکنیم تابه خوشبختی برسیم.

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
بیشتر ببینید

چشم‌ها را باید شست   🌓

🥀 دوران غریب!

دوران غریبی است، دوران غیبت!

امواج شبهه و فتنه از هر سو می‌آید و تا به خود بیایی چون کشتی شکسته در دریای بیکران، حیران و سرگردان دست و پا می‌زنی که آیا نجات‌بخشی هست؟ آیا فریادرسی هست؟ آیا کسی برای این غریق بی‌پناه می‌آید؟

اما همیشه روزنه‌ی امیدی هست! از میان تاریکی‌ها نوری می‌درخشد و تو را به خود می‌خواند که ای غریق دریای فتنه‌ها و ای سرگردان در میان شبهه‌ها نجاتت را تنها از من بخواه!

یکی از یاران امام صادق  سلام‌الله‌علیه می‌گوید:

روزی آن حضرت فرمود:

"ستصیبکم شبهة فتبقون بلا علم یری ولا امام هدی، لاینجو منها الا من دعا بدعاء الغریق"

"به زودی شبهه‌ای به شما روی خواهد آورد و شما نه پرچمی خواهید داشت که دیده شود و نه امامی که هدایت کند. تنها کسانی از این شبهه نجات خواهند یافت که «دعای غریق» را بخوانند."

قلت:

"و کیف دعاء الغریق"

گفتم:

"دعای غریق چگونه است؟"

قال:

تقول:

"یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلّب القلوب ثبت قلبی علی دینک"

فرمود:

"می‌گویی:

ای خداوند! ای بخشنده! ای بخشایشگر! ای کسی که قلب‌ها را دگرگون می‌سازی! قلب مرا بر دینت پایدار فرما!"

📚 بحارالانوار، ج 92

بیاییم دست‌هایمان را به آسمان بگشاییم و از خداوند متعال بخواهیم که ظهور حجّتش را به زودی مقدّر نماید و تا آن هنگام قلب‌های ما را بر صراط مستقیم پایدار بدارد و از گرفتار شدن در امواج فتنه‌ها و شبهه‌های آخرالزّمان نگاهمان دارد!

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ا҉ل҉ل҉ه҉م҉♥️ ع҉ج҉ل҉♥️ ل҉و҉ل҉ی҉ک҉♥️ا҉ل҉ـ҉؋҉ـ҉ر҉ج҉  🤲

امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند: 

در زمان ظهور مردی از شما دنبال کسی می گردد

تابه وسیله ی مال از او صله کرده 

و او زکاتش را بپذیرد ولی هیچ کس قبول نمی کند⁉️

👈چون خدا همه را به فضل خود بی نیاز کرده است 🌹 

📚 بحارالانوار جلد۵۲ صفحه ۳۳۷

🫶در دعا کردن برای فرج کوتاهی نکنیم تابه خوشبختی برسیم.

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
بیشتر ببینید

عدالت مثل گرما و سرما راحت به خونه ها نفوذ می‌کنه🥰🤩

فضیل بن یسار از امام جعفر صادق نقل می‌کند: به خدا سوگند، (قائم (عج)) عدالت را به خانه‌های مردم خواهد برد، آن‌چنان که سرما و گرما به درون خانه‌ها راه خواهد یافت.

غیبت نعمانی باب ۱۷ جلد ۱🌳

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

کجایی ای  ربیع الأنام و نضره الأیام

«بهترین روز ، روز ظهور مولاست»

بیشتر ببینید

❤بیا نور چشمای دنیــا بیا ❤

❤ بیا ای مسیحــای دلها بیا ❤

هوای دلا بی تو بارونیه ⛈️

بیا ای دلآرام زهــ❤ــرا بیا ❤

اِجْتَنِبوا کثیراً مِنَ الظَّن❌از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

🌹مولا‌جانم 🌼

ازفراقت چشم هایم غرق باران میشودعاشق هجران کشیده زودگریان میشود🌻

بیشتر ببینید

اللَّهُمَّ أَرِنِي الطَّلْعَةَ الرَّشِيدَةَ وَ الْغُرَّةَ الْحَمِيدَةَ وَ اكْحُلْ نَاظِرِي بِنَظْرَةٍ مِنِّي إِلَيْهِ

ای خدا به ما آن طلعت زیبای رشید را نشان بده 🤲

و از پردۀ غیب پدیدار کن 🤲

و سرمۀ نور و روشنی ابد به یک نظر بر آن جمال مبارک به چشم من درکش🤲

فرازی از دعای عهد

بیشتر ببینید