2777
2789
عنوان

اعصابم خرد هست یعنی تو شیراز بعضی ها خیلی بی فرهنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 89 پست

عه😐 یه چیزی بگم؟ ما خوزستانیا تو خیابونامون درخت میوه نداریم کلا (اکثر شهر ها) هرموقع سفر می‌رفتیم شهرایی که میوه تو خیابون دارن تعجب میکردیم چطور کسی نمیچینه و می‌گفتیم به به چه مردم با فرهنگی و فلان🤭 حالا داری میگی اون همه تحسین الکی کردیم؟😂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بیشتر ببینید

شاید بازمانده مسافرهای نوروزی بوده؟ بلانسبت مثل گله ملخ ها بودن هرجا رفتن نابودش کردن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر یه کمپین راه افتاده و اونایی که خاک هرمز رو ناآگاهانه بردن برای اهالی اونجا پستش کردن

اصلا چرا باید ببرن 😔😔😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کوچه ما کلا زیتون نشوندند نصف شب دیدم دوتا خانم از نمیکجا آباد اومدن چادر پهن کردند با چوب میزنند آبرو براشون نذاشتم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
خداروشکر یه کمپین راه افتاده و اونایی که خاک هرمز رو ناآگاهانه بردن برای اهالی اونجا پستش کردن

چرا خاک هاش رو بردن؟

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️       یک مردی در سایت به هیچ وجه روی کامنت‌های من ریپلای نزنه 🙏🙏🙏

عه😐 یه چیزی بگم؟ ما خوزستانیا تو خیابونامون درخت میوه نداریم کلا (اکثر شهر ها) هرموقع سفر می‌رفتیم ...

همه جا یک عده بی فرهنگ گشنه ریخته حالا یا ساکن اون شهر یا مسافر

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
خداروشکر تا اون موقع هیچی از بهار ها نمونده 😂ولی زاست میگیا 😂

اصلا فرهنگ سفر و گردش و ...نداریم متاسفانه 

فقط تخریب و تخریب

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا خاک هاش رو بردن؟

از روی فقر فرهنگیه متاسفانه 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

من تو اینستا دیدم الان تو ژاپن فصل شکوفه های گیلاس صورتی همه باز شده بودن خیلی زیبا بود مردم کنارش عکس میگرفتن بدون اینکه آسیبی برسونن

هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست اما افسوس شهریه آن به گرانی یک عمر است

از روی فقر فرهنگیه متاسفانه

اون رو که میدونم صددرصد همینطوره

اما سوالم اینه که به دردشون میخوره؟مثلا تزیینی استفاده میکنن یا چی؟

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️       یک مردی در سایت به هیچ وجه روی کامنت‌های من ریپلای نزنه 🙏🙏🙏

خب منم همین میگم هنوز باز نشدن ملت رحم نمیکنن بهشون

حالا بعضی ها به چی رحم می‌کنند؟ من رفتم مسافرت یه شهری خیلی گلای قشنگی داشت واقعا آدم دوست داشت بچینه ولی گفتم الان بهاره خب این گل تازه عمرش شروع شده مگه چقدر عمر داره که من کوتاه ترش کنم فقط یه دونه هااا اونم کوچولو بود، یهو دیدم یه نفر اومد چچچندتارو چید اصلا هنگ کردم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید