2777
2789
عنوان

10 تا خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6380 بازدید | 207 پست
ببین عزیزم من ازدواج کردم پس دنبال این نیستم که تو ازدواج نکنی چون چیزی به من نمیرسه، تو یکی از انتق ...

اتفاقا خودش همین گفت

نمیدونم خوبه یا بد

من خودمم دوتا خواهر دارم بابا مامانم دیگه بچه نمیخوان میگن بسه

بهش گفتم خیلی تعجب کرد میگفت ادم باید هم دختر داشته باشه هم پسر

الان علم پیشرفت کرده بگو برن دکتر گفتم بابام میگه وقتی خدا بهم پسر نداده نمیخوام دخترام کافی ان

میگف نه ادم باید همه حسارو تجربه کنه

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا تله؟ از چ نظر

دخترخاله من 7تاخواهرشوهرداره یعنی عالی چنان درخدمت همین برادرن میگفت اسباب کشی داشتم به نصف روزتموم کردن😂فقط شانست بخونه خوب باشن

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
بستگی به خانواده اش داره .ولی کتاب خوندن نشونه ی فرهنگ بالا نیست فقط نشون میده علاقه به کتاب داره .

نه نگفتم فرهنگش بالاس

برام مهم بود یکی باشه که کتاب بخونه چون از اون کتابا خیلی چیزا میشه یاد گرفت و ب ادم اضاف میکنه

برا همین تو تاپیک گفتم کتاب میخونه یعنی یکی از چیزایی که میخواستمو داره

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

مامان منم ۸ تا داره جز یکیش که ظاهرش امام حسین و باطنش شمر همشون خوبن بیشتر بدرد مامانم میخورن تا خاله هام و ارتباطشون هم بیشتره یک موی گندیدشون خاله هام کل خانواده مادری را میارزه 

من ۵ تا خواهر شوهر دارماگه خودت از خانواده کم جمعیت هستی قبول نکنچون خانواده پرجمعیت خیلی دردسر داره

خودمون سه تا بچه ایم

اتفاقا خودش همین گفتنمیدونم خوبه یا بدمن خودمم دوتا خواهر دارم بابا مامانم دیگه بچه نمیخوان میگن بسه ...

بحث خواهر شوهرم کنار بذاری تک پسره اونم اخرین بچه

وا ویلا تموم مشکلات خونه مادرشوهرت رو سرت هوار میشه این بهت گفتم که مدیون نشم چون این بلا به سرم اومد ۲۰ سال زندگی خراب شدشون روی سرم هوار بود .

اگه ازدواج کردن و بچه دارن ،به نظرم خیلی جای نگرانی نیست

نه فک کنم دو سه تاش هنوز سنشون زیاد نیست مجردن

56 تا 27 اینا

خواهر من ۷تا داره همه هم تحصیل کرده دارای شغلهای عالی بچه هاشونم الان اکثرا پزشکی قبول شدن خیلی نوه ...

اینم خودش پزشکی میخونه

ولی بقیه خواهراش فقط چارتاش دانشگاه رفتن و شاغلن

شش تای دیگه نه

اتفاقا خودش همین گفتنمیدونم خوبه یا بدمن خودمم دوتا خواهر دارم بابا مامانم دیگه بچه نمیخوان میگن بسه ...

قشنگم اسی جان،اون در واقع داشته با این بهونه که آدم باید همه‌ی حس‌هارو تجربه کنه،خودشو توجیح می‌کرده.درواقع ببخشید که این حرفو میزنم داشته بصورت مودبانه شمارو گول می‌زده با آراستن جمله‌هاش.اون اگه جاش بیاد خواهراشو مثه عهد پیغمبر زنده به گور هم می‌کنه.من این جماعت رو میشناسم بخدا.

خب رفت و آمد کت باهاشون بشناسیشون گاهی یکی یه دونه خواهر داره همون یکی میشه بلای جون یکیم میبینی چند ...

اخه میترسم اشنا شن ب درد ادامه دادن نخوریم

بعد باید کات کنم

اونم وسط اینهمه درس چی خودم

کلی وقت میخواد بذاری تهشم هیچ

برا همین اومدم اینجا بپرسم ببینم نظر بقیه با توجه به تجربه هاشون چیه🥲

ببین به هرحال تو محیط کاملا خانومانه بزرگ شده و چون ته تغاری هم هست نازپرورده هم هستهیچوقت با اطمینا ...

عزیزدلی ممنونم

باشه حتما💙

قبل ازدواج و تو دوران اشنایی میشه اینو فهمید بنظرتون؟

آره 

زرنگ باش دختر 

خوب به حرکات و رفتاراش دقت کن  

حرفاتم در مورد یه زندگی مشترک مستقل  بزن 

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی