2777
2789
عنوان

10 تا خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6388 بازدید | 207 پست
همش به مدیریت مادرش و خودش بستگی داره..بعدشم به نظرم اثنا تعدادشون زیاده سرشون به همدیگه گرمه یکی دو ...

اره دقیقا اینو گفت

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برخورد و تربیت آدما مهمه واقعا نه تعدادشون👌🏻👌🏻

اره بخدا .. من خودم دو تا زن داداش دارم .. رفتارمون با دوتاشون کاملا یکسانه .. کلا ما اصلا بدی بلد نیستیم .‌ بعد مثلا یکیشون انگار دختر خونه .. یکیشون دیر ب دیر میاد سرررررد برخورد میکنه اینقدر انرژیش منفیه ک حالت بهم میخوره با این وجود ما هرجا ببینیمش حسابی گرم تحویل میگیریم ولی خودش یجوریه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید
پآش بیفته با 20تا هم شوهر میکنن فقط دارن الکی یه چیزی میگن😬

😐😐😐من چیزی نگفتم عزیزم

نگفتم ازدواج نمیکنم از اونایی که متاهلن پرسیدم ممکنه مشکلی ایجاد کنه

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

پآش بیفته با 20تا هم شوهر میکنن فقط دارن الکی یه چیزی میگن😬

بعدشم وقتی حرف شما درمورد دخترا اینه که عشق ازدواجن و هر پسری ازدواج میکنن دیگه چه انتظاری از پسرا داریم

معلومه اوناهم بیشتر دور ور میدارن

جونت بردار فرار کن همین من ۱۲سال پیش ازدواج کردم کاش ینفر بود بهم میگفت خانواده پرجمعیت دربهترین حال ...

چرا پر جمعیت نه🥲🥲

باخاش رفت وامد کن اخلاقشون دستت ییاد عزیزم بعد تصمیم به ازدواج بگیرید ولب بتحاله چه خانواده شلوغی می ...

🤣🤣🤣🤣🤣وای تحلیلت فقط😂

خواهراش ازدواج کردن؟ پسره اخرین بچه اس

همه شون نه

دوتا اخری هستن هنوز

سنشون زیاد نیست فک کنم 26 یا27 اینا باشن

اره

پسره 24 سالشه

منم ۹تاخواهر شوهردارم

باهات میسازن؟ 

زن عاقل شما بودی من باینکه همسرم واقعا ازنظر رفتار و برخورد عالی هستن اما برگردم ب گذشته هرگز انتخا ...

چرا خب

چیکار میکنن خانواده پر جمعیت مگه

بیخیال باباا😂اتفاقا خیلییییی بیشتر درکت میکنه من شوهرم تک پسر نیست یه داداش داذه ولی با داداشش 15 س ...

🥲😂😂😂وای خدا بخیر کنه

منکه میدونم تهش میام تاپیک میزنم بچها خواهر اولیم با سه سومی و هفتمی و نهمی باند تشکیل دادن زندگیمو خراب کنن چیکار کنم🦍😂😂

اسی جونم به حرف دلت گوش کن.. اگه پسره رو میخوای بله رو بگو.. از اول احترام همه رو نگه داری اونا هم د ...

عزیز دلی

سعی میکنم بش بگم مدت اشنایی زیاد باشه امیدوارم بشه همه جوانبو بررسی کرد تو همین اشنایی

ما ۵ تا خواهریم یه داداش ،دور زن داداشم میگردیم ،مهمونی هم با این گرونی ها راستش زیاد نداریم ،احترا ...

چه با اصالت

البته مشخصه زن داداشتونم خوش برخورده