2777
2789
عنوان

10 تا خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6389 بازدید | 207 پست
واای😐😑😑😑

واقعا اسی کسی که درصد بالایی از معیارهاتو داره را میخوای با حرف چندتا کاربر که از روی تجربه خودشون صحبت میکنن رو رد کنی؟ 

شما حداقل وظیفه که نسبت به احساساتت داری اینکه با خانوادش اشنا بشی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تله شوخیه، ببین ده تا خواهر داره،یعنی خانواده ای هستن که انقدر بچه دار شدن تا یکی پسر بشه پس جنسیت ب ...

اره منم به همینا فکر کردم

خودشم گفت جنسیت بچه برام مهمه

دوس دارم هم دختر داشته باشم هم پسر نه که یکیشون نباشه

بنظرم یه چهره و یه قد ارزش به جون خریدن اینهمه ستخیو نداره🤌🏻😂

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

زندگیه سختیه،

هر کسی نمیتونه با ده تا خواهر شوهر بسازه

از طرفی مردهای که توی این جور شرایط بزرگ شدن،(همه رو نمی‌گم)معمولا،اخلاق مردونشون کمتره و کمی لوس تشریف دارند

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

اره من خودمم سه تا خواهریمبراش خیلی عجیب بود که گفتم بابا مامانم دیگه بچه نمیخوانگفت تو خانواده ما خ ...

این حرفش خیلی بیشتر از ده تا خواهر داشتنش جای تفکر داره ! این نشون میده اگه پسر دار نشی فردا پس فردا قطعا مادرو اون ده تا خواهر قراره پرش کنن و از زندگی کنارت بذارن و البته این فرد اصلا پر کردن نمیخواد خودش فکرش مال صد سال قبله 

چرا منفی فکر کردی عزیزمیشه یه دونه عزیزعزیزدل خانواده البته اگر همسرت مدیریت بلد باشه ، پشتت باشه و ...

قبل ازدواج و تو دوران اشنایی میشه اینو فهمید بنظرتون؟ 

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

من دو تا دارم قلبمن کاش ده تا بودن ..‌ بنظر من فقط بستگی ب دو طرف داره وگرنه خانواده شوهر غول نیستن ک ..‌ خواهر من ۸ تا خواهر شوهر داره .. شوهرش بعد ۸ تا دختر دنیا اومده ... بابام میگفت موقعی ک بهشون دختر دادم تا یکسال شبا کابوس میدیدم از بس همه میگفتن چرا این کارو کردی دخترتو بدبخت میکنن ... میگفت هر لحظه منتظر بودم دست و پا شکسته برگرده خونه ... ولی شکر خدا دومادمون ماهه خواهراشم ک جون میدن واسه خواهرم ..‌ اصلا نمیشه گفت همه بدن 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید
چ جالب یعنی اینجا با مردی ک ۱۰ تا خواهر داره ازدواج نمیکنه؟؟

متوجه سوالتون نشدم

ولی مشکل فقط ده تا خواهر نیست

مشکل اینه تک پسر هم هستن ایشون

سخته؟

من۷تا خواهرشوهر دارم ۴تاشون کاری ندارن چون همسن نوه شون هستم ولی امان از۳تای آخری یعنی فکر کن۳تا دارم از بس روی اعصابن تازه شوهرمم تک پسر نیست و۶تا داداشن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔