2777
2789
عنوان

10 تا خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6387 بازدید | 207 پست

بعضی وقتا ده تا خواهر شوهر کاری که یه دونه میکنه رو نمیکنن  ملاکت تعداد خواهر شوهرا نباشه  شاید خانواده بی ازاری باشن زود رد نکن اتفاقا شتید خیلی خانواده گرمی باشن از کجاومیدونی اونی که خواهر نداره یا تعداد خواهراش کم هستن برات خوبه؟

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احساس میکنم چون همین یه دونه داداشو دارن انتظارشون ازش خیلی بالاس

باید ببینیشون

باید بتونی تحملشون کنی

یعنی منظورم اینه که فرهنگشون خیلی با تو فرق نداشته باشه

مثلا خودم یه خواهرشوهر دارم و ۲ تا جاری که هر ۳ مذهبین و من اصصصلا مذهبی نیستم و این مشکل ساز شد

عزیزم راستش تا الانم سوالای خیلی مناسبی نپرسیدی 

قد و تیپ و قیافه که معیار تصمیم گیری نیست

با کتاب خوندنم نمیشه شخصیتو فهمید لزوما و معیار با سوادیم نیست لزوما

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

چرا تله؟ از چ نظر

تله شوخیه، ببین ده تا خواهر داره،یعنی خانواده ای هستن که انقدر بچه دار شدن تا یکی پسر بشه پس جنسیت بچه براشون خیلی مهمه، یدونه پسره بعد اونهمه دختر، الان عروس این خانواده بشی هم خیلی ازت انتظار دارن هم توام باید بچت پسر بشه هم کلی مهمون دهری همیشه و کلی باید مهمونی بری ,

احساس میکنم چون همین یه دونه داداشو دارن انتظارشون ازش خیلی بالاس

با احساست زندگی نکن فقط با رفت و امد میشه شناختشون

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
یا صاحب صبرفرار کن فقط فراررررررررررررررررررروسط دخترها بزرگ شده و باور کن خاومی شده واسه خودش

اخه از نظر شخصیتی مشکلی ندیدم انگار

من خیلی شخصیت اطرافیانو تحلیل میکنم

ازش پرسیدم بیشتر وقت روزتو چطوری میگذرونی ب جز دانشگاه

گفت یا دورهمی داریم چون خانواده مون شلوغه یا میرم بیرون پارکی جایی

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱