2777
2789
عنوان

شرط بندی کردم با شوهرم و پسر خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 54 پست

انشالله لاغر میشی

منم باید بشم ولی نمیشم😁پرخوری عصبی دارم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم از الان رژیم سفت و سخت می گرفتم هر وقت وسوسه شدی که رژیمت را ترک کنی یاد پول هایی بیفت که قراره برای اونا خرج کنی امااااا اگر لاغر بشی جدا از پول و لباس‌های قشنگ پولهات هم مال خودت میشه .... دیگه انگیزه از این بالاتر هست ؟   

منم زیاد میخورم مخصوصا خوراکی های مضر ،، من ۷۴ کیلو هستممممم می‌خوام امسال بشم ۶۵

افرین قشنگمممممممم میتونی مطمئنم 

بگو چی رژیم میگیری بلکه ماام گرفتیم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

افرین قشنگمممممممم میتونی مطمئنم بگو چی رژیم میگیری بلکه ماام گرفتیم

فدای تو بشم که 🌺😍😘من فست ۲۰ساعته هستم گلم چهار ساعت آزادم وعده اول رو سالاد میخورم وعده دوم سینه مرغ وعده سوم نصف یه دونه میوه ،، در طول اون ۲۰ساعت آب خالی چای بدون قند آب کرفس آزاده 

فدای تو بشم که 🌺😍😘من فست ۲۰ساعته هستم گلم چهار ساعت آزادم وعده اول رو سالاد میخورم وعده دوم سینه ...

خواهر پس منم امتحان میکنم از الان شروع میکنم

باشگاه بدنسازی هم میرم

من توخونه الپتیکال دارم وقت باشگاه ندارم