2777
2789
عنوان

مادر پدر بزرگم مادری من و بابای خودم یه زمانی اقدام به خودکشی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 32 پست
کلا واسه به دنیا امدن من اما و اگر های زیادی بوده مادر پدر بزرگ از ناحیه پدری یازده بار بچه دار می ش ...

همه عالم دست ب دست هم دادن ک شما دیده ب جهان بگشایی

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

به دنیا اومدن شما، دست خودتونه، نه خانوادتون.  تو عالم ذر از ما می پرسن دوست دارید به دنیا بیاین یا نه؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید وجود داشته باشی تا بتونی کسی رو حلال کنی یا نهچجوری وقتی وجود خارجی نداشتی میخواستی حلالشون نکن ...

تو عالم ذر همه روح هایی که قرار بیان هستن . خط نشون نیست ولی نمی گذشتم‌ازشون حق حیات از من می گرفتن

به دنیا اومدن شما، دست خودتونه، نه خانوادتون. تو عالم ذر از ما می پرسن دوست دارید به دنیا بیاین یا ...

اره دست خودمونه ولی  اگر خودکشیشون محقق می شد ممکنه بود تو خانواده خوبی به دنیا نیام ممکنه بود  چیزی که  انتخاب کردم محقق نمی شد  الان بابامو خیلی دوست دارم ایا خودشو می کشت  من مرد اینجوری بازم به عنوان پدر پیدا می کردم

تو عالم ذر همه روح هایی که قرار بیان هستن . خط نشون نیست ولی نمی گذشتم‌ازشون حق حیات از من می گرفتن

یعنی روحی که هنوز وارد کالبدش نشده و قرار هم نیست بشه می‌تونه کسی رو حلال کنه یا نکنه؟

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

سختی زیاد کشیدم ولی دلم می خواست مامان و بابام و داداشمو و شوهرمو ببینم دوستامو ببینم دلم بچه دار ...

عزیزم اگه هم پدر یا مادرت خودکشی میکردن توی ی خانواده دیگه بدنیا میومدی 

اصلا چیزی ک میگی درست نیست

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

حالا که بدنیا اومدی شکر خدا همه چی رو تجربه کردی دیگه چیکار جد قبلت داری

داشتم قکر می کردم اگر خودکشیشون محقق می شد چی‌می شد چه بسا کسایی که الان زندگی خوبی نداشته باشن  ناشی از این باشه یکی‌خودکشی کردن و اون امتخابی که‌تو عالم ذر کردن نابود دشه و تو خانواده دیگه ای به دنیا امدم که اصلا شرایط خوبی ندارن