2777
2789

تا مخالف نظرشون رو میگی سریع فحش میدن و استوریت میکنن که بیاین این خانم این حرفو زد بهم.عقده ای های کثیف.

چند نفرم علافتر و احمقتر از خودشون هم سریع پیام میدن که وای اره غلط کرده تو راست میگی و تو خوبی و افرین به تو و ....

یعنی خاکککک برسر مفت خورشون کنم.حالا هستن چند نفر که باخانواده و اصیلن.ولی نود درصد همینن بی ریشه و نادان

من که کلشون رو بلاک کردم اگر برلی خودتون ارزش قائلین بلاک کنین چون همه سر و ته یه کرباسن.

فقط بخاطر این مفت خورا دوس دارم فیل تر شه برن به درک ببینم از کجا میخوان مفت بری کنن

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی بده پروفایلت و ایدیت رو استوری میکنن😂🤦🏻‍♀️

دقیقا.چون خودشون بی خانواده و بدبختن.

چون پولشون از این راهه و اینجوری فالور جمع میکنن

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
مگه هنوزم بلاگرا رو‌ فالو میکنن؟

اره دیگه چون فکر میکردم باشخصیته🫤

ولی همه سر و ته یه کرباسن

همشون چرت و پرت گو هستن 

مثل چی هم دروغ میگن 

یکی از فامیلای ما بلاگره فقط دروغایی میگه گه ما خانوادگی میشینیم میخندیم 

فرض کن پدرش که از بچگی سواد نداره و کلا سه کلاس درس خونده رو میگه دکترا داره

و هزاران دروغ که پشمای آدم میریزه

و شوهرشو میگه عشقه اولمه در حالی که ما میدونیم عشقه اولش کیه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بیشتر ببینید

دخترعموی من بلاگر معروفیه ..همین بس که بگم بیشتر حرفاش و کاراش دروغه...مثلا میاد مهمونی خونه ی ما ..از هرغذایی جدا عکس و فیلم میگیره ...بعد داخل روزای هفته استوری میذاره که مثلا من اینارو درست کردم برای ناهارمون

چی گفتی و اون چی گفت تا قضاوت کنم

نمیخوام قضاوت کنی من هشدار دادم بهتون .منم میشنیدم اما میگفتم نه اینا با شخصیتن و ادمن و فالو داشتم.اما الان فهمیدم که خیلی کم عقل بودم اینا رو به نون و نوا رسوندیم باید بزنیمشون زمین.

دخترعموی من بلاگر معروفیه ..همین بس که بگم بیشتر حرفاش و کاراش دروغه...مثلا میاد مهمونی خونه ی ما .. ...

همه کاراشون شو ودروغه.منم مچشو گرفت هار شد و فحش داد کثافت.حیف نت که خرج اینا شه.هارن هار

نمیخوام قضاوت کنی من هشدار دادم بهتون .منم میشنیدم اما میگفتم نه اینا با شخصیتن و ادمن و فالو داشتم. ...

متاسفانه دیگه هیچگه نمبتونه اینارو بزنه زمین از بس قدرت گرفتن

خونه و ماشین های ملیاردی جشن های ملیاردی همه هم از پول مردم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بیشتر ببینید