2777
2789
عنوان

این بلاگرای مفت خورو بی شرف و بلاک کنین برن گم شن

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 57 پست

مگه فالو میکنین این بی هنرای درب و داغونو ک جز بیرون انداختن اندامشون هنر دیگه ای ندارن دم شوهرای عتیقشونو گرفتن اوردن مث مترسک باهاشون بالا پایین میپرن و حرکتای چندش درمیارن یکی از یکی داغونتر همه فضای مجازی پر شده ازین موحودات چندش 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
فقط اون نوچه هاشون که زیر پست هاشون قربون صدقه بلاگر ها میرن

دقیقا.نمیدونم اینا چی بهشون میرسه؟ دارن خودشونو جر میدن احمقا

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط اون نوچه هاشون که زیر پست هاشون قربون صدقه بلاگر ها میرن

از لحاظ علمی ثابت شده کسایی ک فن سلبریتی ها میشن ضریب هوشیشون پایینه

دیگه فکر کن اینا چین که فن بلاگر میشن🤣

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
دوستاشونن

من اصلا بلاگر ها رو فالو نمیکنم چون زندگیشون جذابیتی نداره برام 

ولی تو اکسپلورم گاهی اوقات مباد میرم میبینم همه از دم دارن قربون صدقه میرن یکی هم نقد کرده باشه واویلا

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

مگه فالو میکنین این بی هنرای درب و داغونو ک جز بیرون انداختن اندامشون هنر دیگه ای ندارن دم شوهرای عت ...

😂

هرکی که شوهر میکنه میشه بلاگر😂

هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.          حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بیشتر ببینید
چرا تعلیقت کردن؟! تو که کاربر قدیمی بودی

چی بگم حاهر.من زبونم وانیستاد تو یه تاپیک انگار حرف از گرونی و اینا زدم 😄

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
از لحاظ علمی ثابت شده کسایی ک فن سلبریتی ها میشن ضریب هوشیشون پایینهدیگه فکر کن اینا چین که فن بلاگر ...

دقیقا آدمی که هدف درست و حسابی داشته باشه تو زندگیش چرا بابد ... یه آدم دیگه رو بکنه ؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

من اصلا بلاگر ها رو فالو نمیکنم چون زندگیشون جذابیتی نداره برام ولی تو اکسپلورم گاهی اوقات مباد میرم ...

منم اصلا فالو نمیکنم چون هیچ هنری ندارن

هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.          حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بیشتر ببینید
کوروش ذوالقرنین در قرآن😃

بله

بیشتر ببینید
😂هرکی که شوهر میکنه میشه بلاگر😂

خداییش شوهراشونو من خر هم دستشون نمیدم شکل مترسکن داغون و بی ریخت چطور روشون میشه میارن نشونشونم میدن تو‌مجازی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
مگه فالو میکنین این بی هنرای درب و داغونو ک جز بیرون انداختن اندامشون هنر دیگه ای ندارن دم شوهرای عت ...

من اشتباه کردم .اشتباه.ولی همه رو زدم بلاک کردم .پر از عقده هستن بدبختا.واقعا از خودم که فالو کرده بودم اینا رو حالم بد میشه

منم اصلا فالو نمیکنم چون هیچ هنری ندارن

من فقط روانشناس های خوب و حرفه ای رو فالو دارم 

اونم نه زرد ها

اونایی که حرف علمی میزنن 

وای ببین ما یه عروسی رفتیم ۵ سال پیش

خواهر عروس بلاگر بود

آقا یه سلفی انداختیم این اتفاقی توش افتاد

سیریسلی اومد تذکر داد که لطفا اینو جایی به اشتراک نذارین

حالا من اصلا نمیشناختمش

بعد دخترعمم گف خانوم عکس خودمونه هرجا بخوایم میذاریمش

گف خب گلم شهرت من اجازه نمیده عکسم هرجایی باشه😐

اونم گف شما؟

یه بساطی بود ینی

بابا عکس تو به چه کار ما میاد😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨