2777
2789
عنوان

این بلاگرای مفت خورو بی شرف و بلاک کنین برن گم شن

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 57 پست
چی بگم حاهر.من زبونم وانیستاد تو یه تاپیک انگار حرف از گرونی و اینا زدم 😄

حیف

پس اون قدیمی هایی که موندن زیادی با سیاست و نون به نرخ روز خور بودن 😄

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
من اشتباه کردم .اشتباه.ولی همه رو زدم بلاک کردم .پر از عقده هستن بدبختا.واقعا از خودم که فالو کرده ب ...

اخه اینا چی دارن ن سواد دارن ن شخصیت ن هنر اخه تکون دادن دم هم شد هنر 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش بحال خودم که اینستا ندارم فضای مسموم ،ادمای سطحی و بی ارزش فکرای کوچیک.تاسف اوره یه مشت عشق توجه ...

اینستا که همش بلاگر ها نیستن‌

۴ تا روانشناس خوب فالو کن کلی مطلب مفید خودشناسی یاد میدن

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

وای ببین ما یه عروسی رفتیم ۵ سال پیشخواهر عروس بلاگر بودآقا یه سلفی انداختیم این اتفاقی توش افتادسیر ...

خود 💩پنداری دارن

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
حیفپس اون قدیمی هایی که موندن زیادی با سیاست و نون به نرخ روز خور بودن 😄

😄😄چی بگم.نمیشه چیزی گفت 

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
اینستا شده پر گدا که به لطف شماها بالا اومدن بعدش پز بهتون میدن🤣🤣🤣

دقیقا😑

ایشالا همه اشون بمیرن کدومشون و میگی؟...

😆😆نمیگم اسمشو بی خیال.فقط همینقدر بگم همه شون همینقدر بی شخصیت و خود 💩پندارن.فکر میکنن ادمن بدبختا..ما ادمشون کردیم حیف

خداییش شوهراشونو من خر هم دستشون نمیدم شکل مترسکن داغون و بی ریخت چطور روشون میشه میارن نشونشونم مید ...

😂😂😂

بعد اخه مشکل اینجاست که بعضی افراد میرن اونارو فالو میکنن!😐 و اون بلاگرا میشن الگوشون!😑

کسانی که هیچ هنری ندارن!

استوری و پست میذارن درمورد اینکه مهمون میخواد بره خونشون، غذاهایی که برای مهموناشون درست میکنن

از اولین دستشویی کردن بچه‌شون و خیلی چیزای چرت دیگه!

خب اخه میخواد براتون مهمون بیاد؟! به ما چهههههههه😂

هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.          حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بیشتر ببینید
😆😆نمیگم اسمشو بی خیال.فقط همینقدر بگم همه شون همینقدر بی شخصیت و خود 💩پندارن.فکر میکنن ادمن بدبخت ...

دقیقا خانواده بها رو میشناسی فامیلا دور یکی از دوستام میشن ببین اینقدر گدا گودی بودن حالا یکم آدم شدن ...

من از بلاگرا فقط نیلوفر نادری دوست دارم...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
من فقط روانشناس های خوب و حرفه ای رو فالو دارم اونم نه زرد هااونایی که حرف علمی میزنن

افرین

کارخوب رو شما انجام میدی💚 

بعد اونایی که هنرمندن تعداد فالور هایی که دارن خیلییی کمتر از اون بی‌هنرا هستش!😐

هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.          حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بیشتر ببینید