2777
2789

خیلی هنر قشنگیه

اما فکر نکنم پر در آمد باشه 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌿 به قبرستان گذر کردم کم و بیش، بدیدم قبر دولتمند و درویش ... نه درویش بی کفن در خاک رفته، نه دولتمند برده یک کفن بیش🤍   برای اینکه به هدفم برسم میشه صلوات بفرستین؟🦋

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی سال قبل رو بورس بود دهه هفتاد از هر خونه ای یه نفر در حال تولید مروارید بافی بود خانم ها به هم یاد میدادن

ولی الان انصافا فقط دکوری مغازه ها هست خرید و فروشی نداره کار بیخود و پرزحمت هم هست نسبت به هزینه ها

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

خیلی سال قبل رو بورس بود دهه هفتاد از هر خونه ای یه نفر در حال تولید مروارید بافی بود خانم ها به هم ...

اره سلیقه منم نیست ولی دیدم ی تو پیج تو اینستا درست میکرد همه تعریف کردن ازش

نمیدونم والا قبلا مروارید بافی منجوق دوزی و سنگ دوزی مد بودن الانو نمیدونم

خدایا شکرت 😍😍😍😍یه بار تو عمرش یه حرف درست زد که اونم تعبیر شد 🤪😆امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

بیشتر ببینید
اره سلیقه منم نیست ولی دیدم ی تو پیج تو اینستا درست میکرد همه تعریف کردن ازش

اصلا قابل مقایسه با اون قدیمیا نیس 

مال من که خیلی شیکه

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷