2777
2789
عنوان

مامانم فقط به داداشم مرغ داد به من نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 61 پست
ینی ۲ تیکه رون مرغ بود دوتارو داد ب داداشت هیچی ب تو نداد ؟؟؟ اگ اینه ک من واقعا درک نمیکنم این حس پ ...

از غذای دیروز مونده بود گرمش کرده بود بعد من دیروز غذامو‌خوردم چیزی نموند ولی داداشم و خواهرم نخوردن زیاد

خواهرم گفت من مال خودمو نمیخوام اونم به جای اینکه بین من و داداشم تقسیم کنه دوتاشو داد به داداشم

چرا منتظری اون یرات بکشه وقتی میدونی پسر پرسته. خودت زودتر برو سر قابلمه اندازه غذای خودت بکش خورشت ...

راست میگی دفعه دیگه اینجوری میکنم

ایندفعه من تو حموم بودم داشتم دست و صورتمو میشستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از غذای دیروز مونده بود گرمش کرده بود بعد من دیروز غذامو‌خوردم چیزی نموند ولی داداشم و خواهرم نخوردن ...

خب شما خورده بودی حالا اونم گذاشته واس داداشت . اشکال نداره فک کردم از قصد برای تو نذاشته 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
۱۸

دست مینداختی برمیداشتی

هرچی هم بگن بگن

مهم اینه سیر شی

هرچقدر میخاد نق بزنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

تا بوده همین بوده تازه در آینده هم ازدواج کنی و بچه دارم بسی باز روال همینه مادرانی ایرانی ذاتأ پسر دوستن

برادرت چندسالشه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بیشتر ببینید

عجیبه شهر عجیبیه 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید

برادر ۴۰ سالت درست بشو نیست

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

از غذای دیروز مونده بود گرمش کرده بود بعد من دیروز غذامو‌خوردم چیزی نموند ولی داداشم و خواهرم نخوردن ...

پس حساس شدی حتما گفته تو خوردی دیگه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بیشتر ببینید

گلم میگی خورده بودی دیگه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تا بوده همین بوده تازه در آینده هم ازدواج کنی و بچه دارم بسی باز روال همینه مادرانی ایرانی ذاتأ پسر ...

نه والا مادرهای اطراف ما همین الانشم از این کارهای سخیف نمیکنن، بچه‌شون رو فارغ از جنسیت دوست دارن