2777
2789

به من شوید پلو داد به داداشم پلومرغ

داداشم دوتا رون مرغ داره بهش گفتم حداقل یه تیکه کوچیکشو بهم بده ولی نداد😭😭

خودشم میدونه داداشم هیچوقت نمیتونه کامل بخوره فقط نخواست یه تیکه کوچیکی بهم بده 

بعدش که داداشم سیر شد میگه حالا بخور منم گفتم منم سیر شدم دیگه نمیتونم باید از قبل بهم میدادی

اخه مگه من بلانسبت سگم یا کفتارم که باقی مونده غذای بقیه رو بخورم وقتی سیر شدن ؟؟؟؟؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بیشتر ببینید

واقعا متاسفم. نمیدونن مادرا با این کاراشونو هم پسراشون رو هار میکنن سر خانواده هم دختراشون رو بدبخت و تو سری خور

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید

ینی ۲ تیکه رون مرغ بود دوتارو داد ب داداشت هیچی ب تو نداد ؟؟؟ اگ اینه ک من واقعا درک نمیکنم این حس پسردوستی رو

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
نمیدونم..

چرا منتظری اون یرات بکشه وقتی میدونی پسر پرسته. خودت زودتر برو سر قابلمه اندازه  غذای خودت بکش خورشتم بریز رو برنج و مخلوط کن و دهن که نتونه برداره برا اآورنده ی تخم طلاش 😆😆🤣🤣😏😏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹