2777
2789
اینکه چیزی به نامت زده خوبه از مهریه هم تضمینی تره چون میدونی داریشولی تو عقد نامه چی نوشته شده پس

ایران عقد نکردیم، ایرانی نیست...

خوش اومدی زندگی مامان،  حساب کاربری ترک شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه من ۳۷۰ تا سکه اس سال ۸۶ عقد کردم اون موقع سکه خیلی ارزون بود تازه مال من از دورو بری هام کمتر بود همه ۷۰۰ / ۸۰۰ تا بود خواهر شوهرم ۶۰۰ تا بود تازه یادمه وقتی فهمیدم کلی ناراحت شدم که چرا مال من انقدر کمتره 🤣🤣🤣 

هی🥲

ازدواج من سر مهریه بهم خورد گفت ۱۴ تا بابامم گفت حق طلاق بده به دخترم ۱۴ تا قبوله وگرنه ۱۰۰ تا باشه اونم گفت نه فقط و فقط ۱۴ تا بدون حق و حقوق بابامم گفت به سلامت🥲

۱۱۴ تا مهرمه 

به نظرم باید سکه به عنوان مهریه حذف بشه و ملک جا بیوفته مثلا به جای مهریه یه خونه ای بزنن به نام عروس میشه انصاف این نظر منه 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

خیلی خوبه که

ماعروسای قدیمی هستیم مهریه برامون همون حالت کی داده کی گرفته هست....ولی جدیدفرق میکنه من خودم هم دختردارم هم پسرنظرم برامهریه همین هست ۵تا ولی زن ومردحقوق برابرداشته باشن....