2777
2789
کآر خوبی کردی مهریه پشتوانست بری تو زندگی ارزشش رو میفهمی

من به خاطر مهریه دلسرد نشدم

به خاطر حرفاش دلسرد شدم که گفت اگه تو بعدا با هوش مصنوعی عکس خیانت منو درست کنی ببری دادگاه درخواست مهریه کنی چی؟

تازه گفت همون ۱۴ تارو هم باید تعهد کتبی بدم درصورتی که من خیانت کنم کل مهریه رو ببخشم

اول زندگی و این حرفا...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکی رو میشناسم تازه عروسه ۱۰۰میلیون مهریشه

بعضیا رسمشونه 

بعضیا اصلا قبل از عروسی و زیر ی سقف رفتن مهریه رو میدن ب عروس و معتقدن باید مقداری باشه ک پسر همین الان بتونه پرداخت کنه 

بعضیام کی داده کی گرفتن 

هرکی ی مدله 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه آدمی بوده اون

بخدا اونجا که گفت هوش مصنوعی من خشک شدم زبونم قفل شد که این ذهنش تا کجاها رفته

حالا من تو خونه ای بزرگ شدم که حتی یکبار هم کلمه خیانت توش گفته نشده🥲

بچه ها مهریه بیشتر واسه وقتی خوبه که مرد زودتر فوت کنه و چون زن ارث زیادی نمی‌بره ، وقتی مهریه داشته باشه از اموال مرد اول مهریه رو جدا میکنن و مهریه رو پرداخت میکنن بعد هرچی موند به بچه ها و حتی پدرو مادر مرد اگر زنده باشن میدن 

اگز زن مهریه نداشته باشه بعد این همه سال زندگی و جون کندن تو زندگی و بچه بزرگ کردن فقط یک هشتم ارث میبره