2777
2789
عنوان

بحران دو سالگی کودک دیوونه شدم بقران

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 42 پست
ولی من توجه نکنم بدتر میشه انقدر جیغ میکشه که بالا میاره

دو بار بالا بیاره ببینه توجه نمیکنی دیگه نمیکنه میدونم سخته منم قلبم کنده میشد ولی تنها راهش اینه موقع جیغ زدن توجه نکنی بهش وقتی ارومه قشنگ توجه کن بهش حالا باز خودت بچتو بهتر میشناسی این تجربه منه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
الهی بمیرم برای پسر بزرگت. خیلی کوچولویه گناه داره. چرا انقد با فاصله کم بچه دار میشید. ناخواسته محب ...

بخشید منو ریپلای نکردید ولی چون مشابه ایشونه فاصله ی بچه هام

خواستم بگم بخدا کمتر که نشد بیشترم شد توجه و محبتمون تا خدای ناکرده دچار خلا عاطفی نشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دو بار بالا بیاره ببینه توجه نمیکنی دیگه نمیکنه میدونم سخته منم قلبم کنده میشد ولی تنها راهش اینه مو ...

حق با شماس گلم 

ولی طاقت نمیارم 

میمیرم ببینم اشکاشو 

ای خدا😔

حق با شماس گلم ولی طاقت نمیارم میمیرم ببینم اشکاشو ای خدا😔

کاملا حق داری میفهممت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
الهی بمیرم برای پسر بزرگت. خیلی کوچولویه گناه داره. چرا انقد با فاصله کم بچه دار میشید. ناخواسته محب ...

خدا خواست.من هنوز پریود نمیشدم.دکتر هم رفتم گفت تنبلی شدبد داری.رعایت میکردم.شاید ماهی یکبار هم به شوهرم اجازه نمیدادم نزدیکم بشه.منتظر بودم پریود شم برم ای یو دی بذارم.یهو فهمیدم حاملم.

من میمیرم وقتی میبینم خودش ناراحته منم ناراحت میکنه اخرش عذاب وجدان ولم نمیکنه

منم خیلی چندوقته اعصابم ضعیف شده ولی سعی میکنم تحمل کنم ولی سخته

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

شاید به دومی حسودی میکنه از حرص اون لجبازی میکنه

شما سعی کن باهاش مهربون اما قاطع باشی

مثلا نزار برای رسیدن به اهدافش باجیغ زدن شمارو مجاب کنه

چندبار که به این کارش بی محلی کنی میفهمه که نمیتونه با زور چیزی رو صاحب بشه

خب از این به بعد منتظر روزای من باش ان شالله که برات پیش نیادولی ببین همه گفتن تجربه کردن ...

خب منم منظورم اینه طبیعیه

ربطی ب بحران دوسالگی نداره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️