2777
2789
عنوان

بحران دو سالگی کودک دیوونه شدم بقران

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 42 پست
پسر منم همینه دایم میچسبه بهم بازی کردناش همراه با سرو صدا و جیغ زدنه . لجبازه حرف گوش نمیده

من میمیرم وقتی میبینم خودش ناراحته منم ناراحت میکنه اخرش عذاب وجدان ولم نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت به خاطر اومدن یه بچه دیگه واسه جلب توجه اینجوری میکنه بهش توجه کنید به مرور درست میشه هی بگید ما ...

۹۰ درصد توجه ها رو پسرمه عزیزم بخدا کم نمیذارم براش

۹۰ درصد توجه ها رو پسرمه عزیزم بخدا کم نمیذارم براش

میدونم ولی این طبیعیه حس میکنه جیغ نزنه توجه ازش برداشته میشه مثلا جیغ زد بهش توجه نکن بگو من متوجه نمیشم چی میخوای هروقت اروم گفت قشنگ بهش توجه کن و کارش انجام بده پسر من یکی دو بار اینجوری کرد الان دیگه جیغ نمیزنه میدونه جیغ بزنه هیچ کس توجه نمیکنه بهش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دست تنها میمیرم.هر دوتا هم پسر.نابودم میکنن.به شوهرم گفتم اون یکی بدنیا اومدم بزرگه برا خودت.من دیگه ...

اشکال نداره به جاش همبازی خوبی میشن عزیزم

مادر بودن خیلی سختهه خیلییییی

میدونم ولی این طبیعیه حس میکنه جیغ نزنه توجه ازش برداشته میشه مثلا جیغ زد بهش توجه نکن بگو من متوجه ...

ولی من توجه نکنم بدتر میشه 

انقدر جیغ میکشه که بالا میاره

دست تنها میمیرم.هر دوتا هم پسر.نابودم میکنن.به شوهرم گفتم اون یکی بدنیا اومدم بزرگه برا خودت.من دیگه ...

الهی بمیرم برای پسر بزرگت. خیلی کوچولویه گناه داره. چرا انقد با فاصله کم بچه دار میشید. ناخواسته محبت به اولیه کم میشه دیگه