2777
2789
عنوان

خانومای متاهل کسی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 101 پست
ن نمیکشه بازم ماشین میگیرهخب داداش باشن ماازکجابیاریم خرج ی ماه مون روبدیم یکی دگ زد مادرست کنیممیخو ...

بدون دعوا و بدون لحن بد به شوهرت بگو عزیزم تو لطف کردی و ماشینت رو بارها به برادرت قرض دادی الآنم که تصادف کرده خدارو شکر کنیم خودش سالمه ولی لازمه حتما خودش جور این مشکل رو بکشه و پدر و مادرت هم اگر هزینه تعمیر ماشین رو میدن برادرت باید بعدا کار کنه و بهشون برگردونه 

بگو اگر الان تو خودت برا پرداخت هزینه پیش قدم بشی برادرت هیچ وقت یاد نمیگیره مسولیت کارهای خودش رو گردن بگیره 

برادرت باید در آینده مرد و تکیه گاه زندگی باشه 

در کنارش به مشکلات مالی خودتون هم اشاره کن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بیشتر ببینید
من گواهینامه دارم گلم و میگم ماشینوبده میگ ماشین خرابه

ای بابا

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز از سیاست زنانت استفاده کن با نرمی وحالت دلسوزانه به آقای همسر بگو این بار به خیر گذشت ضرر مالی ...

اتفاقا گفتم میگه چون پدرم ماشینش برای نمایشگاه وخریدوفروش هس نمیده

مگ ما ضامنیم اخه یبار میگ ماشینم شریکیه نمیدم یبار ی بهونه دگ باباش زرنگ نمیخواد ضرر بزینه

پدرش ماشین داره گلم

همین رو هم به شوهرت بگو، بگو پدرت به پسرش ماشین نداده تا خدای نکرده صدمه جانی و مالی برای بچه اش پیش نیاد، 

ولی تو این اشتباه رو مرتکب شدی و ممکن بود اتفاق بدی برای برادرت بیفته و پدر و مادرت هم تو رو مقصر بدونن بگن چرا هی بهش ماشین دادی تا آخر یه بلایی سر خودش آورد 

بگو الآنم باید خودش با کمک پدر و مادر این خسارت رو جبران کنه تا درس عبرت بشه براش

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بیشتر ببینید
بدون دعوا و بدون لحن بد به شوهرت بگو عزیزم تو لطف کردی و ماشینت رو بارها به برادرت قرض دادی الآنم که ...

برادرشوهرم مغازه ماکارنیکنه و حقوق میگیره و شوهرم وظیفش میدونه ماشینم بده بهش مشکل اینه ماشینو فقط برای رفتوامدنمیبره کارهای دیگم میکنه

گواهینامه تازه گرفته نداشتم ماشینمونومیگرفت این شاپسرهودش مقصربوده

فقط خسارت ماشین شما که نیست، حالا که مقصره باید خسارت اون طرف را هم بدین  اصلا به این مطلب فکر کردید؟

اخه بدبختی اینه ب وقت تعمیر باید از هزینه زندگی همین خانوم کسر بشه و هیچکس باندازه این خانوم متضرر ن ...

😅 بی خیال توروخدا 

سخت نگیرید خرج همیشه هست حالا ماشین نه خونه ،خونه نه بچه 

دلتون گرم باشه به خود همسر خودشو عشقه بابا 

عزیز از سیاست زنانت استفاده کن با نرمی وحالت دلسوزانه به آقای همسر بگو این بار به خیر گذشت ضرر مالی ...

نظر منم همینه 

و در کنارش بگو عزیزم برا خسارت گرفتن عذاب وجدان نداشته باش چون باعث تجربه و تنبیه برادرت میشه و از اتفاقات بدتر بعدی جلوگیری می‌کنه 

بیشتر ببینید
میگه ماشینمون بیمس میده نمیگه ازبیمه مامیره

ببین پس حرص الکی نخور و زندگی خودت رو خراب نکن 

به جاش از این به بعد اصلا درمورد خرج‌های ضروری خودت و زندگی و رانندگی کردن با ماشین خودتون کوتاه نیا و با سیاست و آرامش کارت رو پیش ببر

بیشتر ببینید
😅 بی خیال توروخدا سخت نگیرید خرج همیشه هست حالا ماشین نه خونه ،خونه نه بچه دلتون گرم باشه به خود هم ...

نمیدونم متاهلی یانه...شوهراین مدلی داری یا نه...فقط بدون همچین ادمایی همسراشونو بخاطر بقیه عذاب میدن..شوهر من ماشین صفرشو داد ب برادراش و پدرش..بعد سه روز اوردن..چون اتومات بود و بلد نبودن جفت درب سمت شاگردو کوبونده بودن و بی سرو صدا اوردن گذاشتن تو پارکینگ...هربارسفرداشتن با ماشین مامیرفتن..ن ب این دلیل ک ماشین نداشتن..چون میخواستن با ماشین مدل بالا برن...ب پسرم میگفتن اسنپ بگیر برو تا ما بریم فلان جا..ب من میگفتن با اسنپ برین عید دیدنی تا مابریم سفر...پدرشوهرم میگفت بچه های من باید با ماشین مدل بالا برن خونه پدرخانوماشون....یروزی ک قاطی کردم و گفتم کسی جز خانواده س نفرمون حق نداره دست ب سوییچ ماشین بزنه تازه یادشون اومد وسیله یه چیز شخصیه

ببین پس حرص الکی نخور و زندگی خودت رو خراب نکن به جاش از این به بعد اصلا درمورد خرج‌های ضروری خودت و ...

حرصم میگیره ب من میگ ماشین خراب خطرناکه گفتم چطور ب برادرت نمیگی ماشین خراب میدونم ماشین سالم نیستا ولی چرا ب بقیه میده دیوونم بخدا ازخودم میزنم دگ نمیزنم فرداهم میگم باید برم دکتر من خرج نکنم تاخسارت کاراشتباهه بقیه رو بده

بخدا همین جندروز پیش ماشین داد ب دوستش اینه بغل شکست خرجشو خودمون دادیم نزدیک یک تومن شد

نمیدونم متاهلی یانه...شوهراین مدلی داری یا نه...فقط بدون همچین ادمایی همسراشونو بخاطر بقیه عذاب میدن ...

چی بگم ولا ایشون احتمالا تاحالا سختش نشده توزندگی

من میخوام دکتر برم دستش پول نیس منتظر حقوقیم بعد من دکتر نرم بخاطر اشتباهه داداشش مگ داریم اخه

چی بگم ولا ایشون احتمالا تاحالا سختش نشده توزندگیمن میخوام دکتر برم دستش پول نیس منتظر حقوقیم بعد من ...

من کامل درکت میکنم عزیزم..با این مدل مردا خیلی نباید راه بیای..الان ک ی لقمه نون ب سختی درمیاری نباید خرج بی احتیاطی و ندونم کاری بقیه رو بدی...بگو خرج ماشینو از برادرت بگیر اگرگفت نداره بگو پول نداره بیخودمیکنه ماشین قرض میکنه

من کامل درکت میکنم عزیزم..با این مدل مردا خیلی نباید راه بیای..الان ک ی لقمه نون ب سختی درمیاری نبای ...

برادرش کم سنه عزیزم ۲۰سالشه با پدرومادرش زندگی میکنه 

پدرخودش بهش ماشین نمیده حالا مااین وسط باید بسوزیم