2777
2789

یک هفته ای میشه که با مادرم اینا نه زنگ دارم نه پیام و دیدار و اونام همینطور ، چون همسرم و خانوادم یک هفته پیش یه بحث خیلی ریز داشتن و هیچکدوم بی ادبی به هم نکردن فقط در حد کل کل کردن و شوهرم هی بزرگش میکنه میگه بهم بی احترامی شده باید باهاشون حرف نزنی منم تا امروز گوش دادم و امروز داداشم که ۵ سالشه زنگ زد بهم با گوشی مامانم و گفت آجی دلم برات تنگ شده و فردا بیا خونمون و معلوم بود مامانم داره میزاره زیونش منم گفتم باشه و.... 

شوهرم که غروب برگشت گفتم داداشم زنگ زده و فردا میرم و شوهرم کرد داد و بیداد که اگه بری حرمت منو شکستی و اگه بری دیگه حرمتتو نمی‌گیرم و مثل قبل باهات رفتار نمی کنم و منم گفتم پدر و مادرمن و اینا ولی تو کتش نمیرفت و حرف خودشو میزد منم ساعت ۹_۱۰ بود پیام دادم به مامانم ولی خطاب به داداشم و نوشتم داداش فردا کار دارم وقت زیاده بعدا میام پیشت مامانمم نوشته بود سلام باش آجی.

انقددددددد حالم خرابه از ساعت ۹ تا حالا یه ریز دارم گریه میکنم حتی الان 💔💔دلم میخواد خودمو خفه کنم و از گریه بالا آوردم چند دقه پیش😔 هیچوقت شوهرمو نمیبخشم چون دید گریه میکنم اما از کینه ش کم نشد و حرفشو عوض نکرد. من میتونم برم و گوش ندم اما از جر و بحث های بعدش میترسم. رفتارش باهام عالیه نه دست بزن داره نه چیزی.

دلم میخواد امشب از ته دل نفرینش کنم حالم بده

ای بابا چ شرایط سختی عزیرم موندی وسط 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بگو مامانم گفت یکم تند رفتیم حیف لحظاتی ک خراب کردیم و..چه شوهر خوبی داری ک احترام نگه داشت و..

مردا با تعریف ببخشید خر میشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

اشتباه میکنی، بنظرم حرمت مادر پدر خیلی واجبتر از همسرته

همسرت با یه امضا عقدت کرده و با یه امضا طلاقت میتونه بده

اما بحث مادرو پدر جداس

که حتی خدا توی قرآنش از احترام به والدین گفته

حالا آدم یک ماه نره خونه مادرش چیزی نمیشه ولی کافیه قهر باشین دو‌ رو دوسال میگذره از بس سخته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

اگه شد بی خبر برو وقتی سرکاره 

بیشتر ببینید

حرف حسابش چیه.

میگه بیان ازم عذر بخان؟!

بیشتر ببینید