2777
2789
عنوان

زندگی تنها

128 بازدید | 8 پست

سلام آدم پشیمون میشه ؟کی تجربه داره با دوتا بچه 

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به سن بچه هات داره اگه بالای 15 هستن و حقوقت هم زیاده پشیمون نمیشی اما اگه سنشون کمه و حقوقت 5 ...

حقوقم تازه بیست رسیده .نه کوچیک هستن 

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 
با جیب خالی ک عذابه

جیب خالی نیست اما خب آدم هی نگاشون میکنه یاد اون میفته ۹ سال زندگی   بوده 

جیب خالی نیست اما خب آدم هی نگاشون میکنه یاد اون میفته ۹ سال زندگی بوده

اگه رده داره مدارا کن. بچه ها نوجوان و اوایل جوانی ببخشید خیلی هار میشن ب والدین میافتن. زندگی ما ک گدشت حداقل زندگی بچه ها خراب نشه

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

حداقل بزار بچه هات از آب و گل دربیاد بعد...

الان اگه میخای باهات خوب بشه فقط بهش اقتدار بده

پاشنه آشیل مردها اقتدار دیدن هست مثلا من

از کلمه میشه استفاده میکنم...میشه بریم....

میشه ....بخری

تشکر میکنم.....یا پیام تشکر میدم....ممنون مردخوبم..

بدرقه و استقبال میکنم

تهدید و منت وغرنمیزنم بارهاشده اومدم غر بزنم

با نفسم جنگیدم وآب دهنم قورت دادم وسکوت کردم...

چون اقتداردادن سخته کلی خوبی میکنم بعد یکدفعه بازبان همچی خراب میکردم استادمون گفت بایداقتداردادن همراه بامبارزه بانفس باشه 

ظهرمیام بخوابم پارونفسم میزارم ی چرت کوتاه میزنم میرم کارهای خونم میکنم لباسش اتو...کفشش دستمال 

یکساله این کلاس همسرداري میرم زندگیمون بهشته دیگه هر روز فکر طلاق گرفتن نمیفتم اونم فهمیده تغییرکرده ولی نمیدونه کلاس....