2777
2789
عنوان

تفاوت سنیم با همسرم زیاده به خانمای سی ب بالا حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 103 پست
چهارسال

منم ۲۳ سالم همسرم ۳۸ سالشه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین حرفت رو قبول دارم پسر متولد دهه شصت میاد‌خواستگاریتون چرا بهش بله میگین؟؟

ای حاهر چی میگی..دختر همسایه ما ۲۴سالشه با یه مرد ۴۰ خورده ای ک زنشم طلاق داده و یه دختر ۲۰سالع داره عقد کرده ..من شنیدم ناراحت شدم گفتم نگاه هم سنش بالاس هم مطلقه هم بچه داره فقط بخاطر موقعیت مالی خوبش...اینا همش ریشه در فقر داره جوونا هم اکثرن است و پاس

بخدا تو بگو آخه مرد ۳۰ ساله چرا باید دنبال دختر ۱۵ ساله باشه. عاشق چشم وابروشونه؟؟ نه اون یا قصدش سو ...

دقیقااا خیییلی چندش آوره من که حالم بهم میخوره

میخوان خودشون همون جور که دوست دارن بزرگش کننن 

و از نظر جنسی 

صفره ؟؟؟کاسه چی پس ازواج کردی؟!؟من ۲۳ شوهرم ۳۸ سالشه ولی خونه و ماشین و اینا داره خیلی هم بیبی فیسه ...

همه میگن باباته

فک کن خونم نه اشپزخونه دارم تو خونه قدیمی نمیدونم دلخوشیم چیه

دیگه با این نمونه ها که نمیشه باید جامعه رو نگاه کرد نه صرفا برخورد خودمون

پس شما هم یاد بگیر مشت نمونه خروار نیس و جرات داشته باش راجب نسل خودت حرف بزن نه دهه هشتادی ها چون همه چیز توی علوم اجتماعی و نسل ها نسبی هست و ندیدی ادب و تربیت درست  از اطرافیانت نسبت نده به نسل هشتاد 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بیشتر ببینید

تاپیک قفل کن اسی ک این جا نسل قبل هشتاد متین و حضرت مریم شدن و ما هشتادی ها اکثر مون از نظر ایشون مورد اخلاقی داریم و نسل خودشون اکثرن خوب توانمند و دارای تربیت هستن گویا 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بیشتر ببینید
پس شما هم یاد بگیر مشت نمونه خروار نیس و جرات داشته باش راجب نسل خودت حرف بزن نه دهه هشتادی ها چون ه ...

منم اطرافیانم نگفتم 

کل جامعه رو گفتم 

قطعا هیچ نسلی بی عیب نیست 

ولی هیچ دهه ای با این اختلاف سن ازدواج نکرده و اینقدر هول نبوده به جز هشتاد 

وقتی نبوده چرا بگم بوده ؟؟

عیب های دیگه دارن ولی این مخصوص دهه هشتاده