2777
2789
عنوان

از چند هفته نباید مستقیم خوابید خانومای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هنوز هیچ در نیومده بعضی وقتا فک میکنم اصلا نیست😂

چ خوب دختر منک شکمم خیلی بزرگه البته قبلشم شکم داشتم فقط موندم بعد زایمان چطوری وزن کم کنم ماتم دارم هیکلم دیگ خیلی بهم ربخته

ممنون عزیز دلم و همچنین شما.اره بچه سوممه😀

فدات شم عزیزم ،منم سومین بچه امه  ان شاالله خدا بچه های سالم و صالح بده به همه مامان های باردار ،و اونایی که ندارن دامنشون رو هرچی زودتر به خیر و عافیت سبز کنه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
چ خوب دختر منک شکمم خیلی بزرگه البته قبلشم شکم داشتم فقط موندم بعد زایمان چطوری وزن کم کنم ماتم دارم ...

ن نگران نباش بعد چندماه از شیر دهی یدفه لاغر میشی. منم تو قبلی یدفه شدم۸۵کیلو بعد زایمان انگار بادم خالی شد 

بخیر و سلامتی عزیزدلم 🌹🌹 منم از قبل بارداری اضافه وزن داشتم ولی تا الان که اواسط هفته ۱۹ هستم کلا ...

مرسی قشنگم سلامت باشی❤️😘

رژیم داشتی ک اظافه نکردی؟ من دائم الگشنم اصلا امکان نداره بتونم کم بخورم دائم دهنم باید بجنبه

واقعا بسلاااامتی عزیزم خودتون خواستین؟؟؟؟اره انشاالله عزیزم

سلامت باشی عزیزم 

بله خودمون خواستیم ،خیلی بارداری سوم طول کشید ۲ سال و خورده ای شد تا باردار شدم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
مرسی قشنگم سلامت باشی❤️😘رژیم داشتی ک اظافه نکردی؟ من دائم الگشنم اصلا امکان نداره بتونم کم بخورم دا ...

قربونت برم😍 نه عزیزم رژیم نداشتم، ویار و تهوع هم ندارم کلا

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
منم هفته 12 از 76 اومدم 80.فک کنم زیاده.بارداری اولم همش 9کیلو اضافه کردم. بعد زایمان برگشتم همون 72 ...

نه زیاد نیس طبیعیه 

من سر بارداری اولم ۲۰کیلو اظافه کردم رسیده بودم ب ۹۰ خدا بخیر کنه الانو

نه زیاد نیس طبیعیه من سر بارداری اولم ۲۰کیلو اظافه کردم رسیده بودم ب ۹۰ خدا بخیر کنه الانو

اولی چی بود دومی چیه جنسیتش؟

من اولی پسر بود خیلی تر و فرز بودم شکمم جمع بود. وزنمم کم اضافه شد

اینو هنوز نمیدونم