2777
2789
عنوان

از چند هفته نباید مستقیم خوابید خانومای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 71 پست
وای منم 12 هفتم سمت چپ اصلا نمیشه بخوابم، راست فقط و تا صبح از درد دست و پا منفجر میشم. دمرم که هیچ. ...

اره خیلی سخته من ۲۲هفتم وزنمم خیلی زیاد شده پاهام خیلی درد میگیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه دست خودم نیست هیچ نمیتونم جوره دیگه بخوابم بعد شکمم اصلا در نیومده هنوز اصلاااا

شکمت در نیومده که مهم نیست گلم ولی عتدت بده خودت رو به پهلدها بخوابی حتما ،من شب ها به پهلو که میشم پشتم یه متکا سفت میذارم که نتونم به قفا هم بشم ،شکم که دبگه اصلا 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
چند دقیقه هم ایراد داره؟

نه عزیزم‌، دکتر به من گفت چند دقیقه برای استراحت و کاهش درد ایراد نداره ولی حالت اصلی خواب پهلو بخصوص پهلوی چپ

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
شکمت در نیومده که مهم نیست گلم ولی عتدت بده خودت رو به پهلدها بخوابی حتما ،من شب ها به پهلو که میشم ...

اره منم دیگه باید سعی کنم اینجوری نخوابم.منم بالش میزاشتم سر بچه های قبلیم. ولی این هنوز در نیومده

من زیر شکمم دائم کوسن میذارم

کوسن و بالش اصلا به راحتی بالش بارداری نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره منم دیگه باید سعی کنم اینجوری نخوابم.منم بالش میزاشتم سر بچه های قبلیم. ولی این هنوز در نیومده

ان شاالله به خیر و عافیت نی نی گلت به دنیا بیاد ،سومین بچه تونه ؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
۲۲هفتم ترنج جان جدیدا وزنمو نگرفتم ولی فک کنم ۸۵باشم قبل بارداری هم اظافه وزن داشتم حدود ۷۶بودم

بخیر و سلامتی عزیزدلم 🌹🌹 منم از قبل بارداری اضافه وزن داشتم ولی تا الان که اواسط هفته ۱۹ هستم کلا یک کیلو و دویست اضافه کردم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید