2777
2789
عنوان

دخترا ازدواج نمیکنن چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 175 پست
داداشت بیاد منو بگیره از این کنکور راحت شم😂😂😂

الهی جونم ی ماه دگ کنکور تموم میشه 😂😂

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلیییی ازدواجای سنتی کم شده و منم هیچوقت خاستگار خونه راه ندادم خیلیاشون خوبم بودن ولی سنتی نمی پسن ...

خب اگه نتونی اونجوری با کسی آشنا شی چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

من خودم میگم ۲۷ سالم . ترجیحم فعلا تفریح و رشد . با دوستام سفر برم تو شغلم پیشرفت کنم سرمایه بیشتری جمع کنم . تو سن بالاتر بنظر خودم ازدواج موفق تری دارم چون طرف مقابلمم جوونی کرده تو شغلش پیشرفت کرده سرمایش جمع کرده

نه آخه واقعا شرایط خوبی داره برا ازدواج سنشم بالا نیست بلاخره همه ک با دوستی ازدواج نمیکنن آخه چی می ...

بیاین خاستگاری من

دختره خوب و مهربون و فقط کاره خونه در حده ظرف شستن😁

عالیه که .....

والا نمی‌دونم خیلی سخته 😢😢😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

😂😂😂بیا خودم میشم زن داداشت به شرطی که با ادامه تحصیلم مخالفت شه😂😂😂😂😂

عزیزم به داداشتون بگین با یکی باشه بعد بره همون رو بگیره دیگه سنتی خیلی کم شده 

ی سوال داشتم 

من ی رفیق دارم تو دانشگاه ( آقاست ) 

خیلی پسر خوبیه 

مودبه 

گاهی منو میرسونه خونه 

راجب خواهرش میگف که واسش خواستگاری اومدن 

خیلی غیرتیه 

میگف من بزور قبول کردم باهام بیاد دانشگاه 

خودش میارتش و میبرتش 

حالا من کلا با پسری حرف نمیزدم قبل از اون 

اما چون فامیلش مثل منه باهاش هم صحبت شدم ، جزوه میدم و ... 

ولی چرا وقتی که خواهرشو نمیزاره با کسی سوار شه و بره  و اینا‌

ولی منو سوار میکنه  و میرسونه و ...🙂😂😂

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بیشتر ببینید
مهندس آخه کجا کار می‌کنه این مهمه،وگرن الان همه مهندسن

تو شهر ما ی منطقه ای  هست ک واقعا حقوق خوبی میده داداشم اونجا کار می‌کنه حقوق و مزایای خوبی داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید