negahkhoda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 3851 عنوان مادرای شاغل بیاین از سختیاوخوبیای شاغل بودن بگین 438 بازدید | 48 پست بچه هاتون چندسالشونه شغلتون چیهمن یدونه بچه دارم ۵سالشه میخوام شاغل شم الان میره مهد ولی بره مدرسه. نگرانم چطور بره خونه تنها 1404/01/18 | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_مهرگان عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 5618 ۵ سالشه منم پاره وقت ناجی غریقم و دانشگاه میرمخیلی نگران کلاس اولشم جدیمحیط مدرسه ترسناکه آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 18129 طبیعتا بچه ۷ ساله نمیتونه توی خونه تنها بمونهباید بسپاریش به یه شخص مطمئنخیلیی مطمئندنبال کاری باش ک صبح تا ظهر باشه الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
negahkhoda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 3851 ۵ سالشه منم پاره وقت ناجی غریقم و دانشگاه میرمخیلی نگران کلاس اولشم جدیمحیط مدرسه ترسناکه نه من نگرانم که چطور تنها بره خونه اخه میترسه از خونه تنهاخودمم کاری که بخوام برم ۱۲ و۱خونه نیستم که همسرمم سرکاره
ykyk عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 3188 من مادرم شاغل بودوقتی خونه نبود پرستار میومد پیشم تا پدرم بیاد البته دو روز در هفتهیکروز در هفته هم خونه مادر بزرگمبقیش رو منزل بود مگر کار واجب بهش میخورد و باید میرفتالان میگه پشیمونم کاش زمان بیشتری خونه میبودم
لیلینیوم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 5327 شغلم هنریه که تو خونه انجام میدم.معایب اینه که خونم کثیفه خیلی وقتا ههههمزیت هم اینه که دستم تو جیب خودمه. از شوهرم هم بهتر کار میکنم😶بچم هم ۱۰ سالشه الان. دوره ی سختش تموم شده. یک زمانی مانع پیشرفتم بود. مرد خیانتکار انقدر درخواست دوستی نده. امیدوارم تو خواب بمیری.
negahkhoda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 3851 طبیعتا بچه ۷ ساله نمیتونه توی خونه تنها بمونهباید بسپاریش به یه شخص مطمئنخیلیی مطمئندنبال کاری باش ک ... اخه چه کاری صبح تا ظهره که پولشم خوب باشه
_مهرگان عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 5618 نه من نگرانم که چطور تنها بره خونه اخه میترسه از خونه تنهاخودمم کاری که بخوام برم ۱۲ و۱خونه نیستم که ... من الان دانشگاهم که طول بکشه میره محل کار پدرشیا خونه مادرشوهر تنها میترسم بدارمش خونه هنوز اونقدر عقل رس نیست آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
negahkhoda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 3851 شغلم هنریه که تو خونه انجام میدم.معایب اینه که خونم کثیفه خیلی وقتا ههههمزیت هم اینه که دستم تو جیب ... چه شغلی داری مگه
یوریکا_ عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 7251 شغلم هنریه که تو خونه انجام میدم.معایب اینه که خونم کثیفه خیلی وقتا ههههمزیت هم اینه که دستم تو جیب ... بح خانوم هنرمندچه هنری؟ پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
negahkhoda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 3851 من الان دانشگاهم که طول بکشه میره محل کار پدرشیا خونه مادرشوهر تنها میترسم بدارمش خونه هنوز اونقدر ع ... محل کار پدرش شغل همسرتون ازاده؟
negahkhoda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 3851 من الان دانشگاهم که طول بکشه میره محل کار پدرشیا خونه مادرشوهر تنها میترسم بدارمش خونه هنوز اونقدر ع ... بنظرت از چه سنی به بعد اوکی میشن
الزهرا عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 250 بچه زبون بسته میره مهد معلوم نیست اونجا چه طوری با بچه رفتار میکنن ، چه جوری تربیت ش میکنن ، بچه هایی که از بچگی مهد میرن بنظرم جسارت شون کمتره و مظلوم ترن چون تو مهد میترسونن شون که سر و صدا نکنن، اذیت نکنن ، ترسو بار میان.
_مهرگان عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 5618 محل کار پدرش شغل همسرتون ازاده؟ میرن کلینیک پیش پدرش اونجان تا غروب که من برم دنبالش آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛