2777
2789
عنوان

مادرای شاغل بیاین از سختیاوخوبیای شاغل بودن بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب وکالت حقوقش عالیع ارزش داشته من شغلم جوری نیست بتونم پرستار بگیرم که

درسته

مادربزرگ اگه داره خوبه بزارید پیششون

در حد چند ساعت تا خودتون و همسرتون برگردید خونه

Dermatologist

اخه چه کاری صبح تا ظهره که پولشم خوب باشه

مگر بشینی برا ازمون استخدامی اموزش پرورش اینا بخونی

ببین در هر حال

تا بچت بزرگ نشده تنها نمیتونی بفرستیش خونه

مادر من دهه هشتاد جرات اینکارو نداشت تازه من از پس خودم برمیومدم کلاس سوم چهارم هم جرات نمیکرد بذاره خونه

الانکه امنیت صفره !!

بچه های الانم اصلا مثل قدیم یا بچگی خودمون نیستن

ما خیلی فکرمون باز تر بود

مستقل تر بودیم !!

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من لیسانس حسابداری دارم ۲۵سالمه بدون تجربه کاربنظرت برم اموزش ببینم وشاغل بشم؟یااینکه برم پی کارگری

به نظرم هر دو رو با هم انجام بده. در زمان بیکاریت موبایل و سرگرمی نداشته باش و فقط آموزش ببین. 

ردم واقعاً 

مگه اجازه میدن؟فروشندگی چقدر حقوق داره مگه

شاید بذارن بسته به صاحب کار داره مثلا تو بوتیکی چیزی باشه کنارت میشینه دیگه مهد نمیبری فوقش 

فروشنده بستگی به شهری که هستی داره شهرای بزرگ مثل تهران بیشتره خب ولی شهرای کوچیک کمه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شاید بذارن بسته به صاحب کار داره مثلا تو بوتیکی چیزی باشه کنارت میشینه دیگه مهد نمیبری فوقش فروشنده ...

فک نکنم اجازه بدن بچه ببرم بعدشم حقوقش کمه حس میکنم چون من واقعا به پول احتیاج دارم وگرفتاربچم 🥺

میگه من مسئولیت قبول نمیکنم

مادر خودته؟ بهش بگو هر ماه مبلغی بهش میدی شاید قبول کرد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به نظرم هر دو رو با هم انجام بده. در زمان بیکاریت موبایل و سرگرمی نداشته باش و فقط آموزش ببین.

اموزش چی اخه 

واقعیت من دوره ادمینی هم رفتم اما اموزشا خوب نبودن یعنی خوب بود کافی نبود 

الان موندم چیکار کنم میترسم برم حسابداری هم اموزش بدن کامل نباشه هرجا برم کم بیارم نتونم ازپس کاربیام حقوق حسابدار نمیدونم چقدره ارزش داره برم اموزش ببینم چون ۱۵هزینه اموزشش

اموزش چی اخه واقعیت من دوره ادمینی هم رفتم اما اموزشا خوب نبودن یعنی خوب بود کافی نبود الان موندم چی ...

تو هر اموزشی ببینی مثل حسابداری یه مدت باید با هزینه خیلی کم کار کنی برا خودت سابقه کار درس کنی و به اصطلاح کار اموز باشی با چم و خم کار اشنا شی 

فک نکنم اجازه بدن بچه ببرم بعدشم حقوقش کمه حس میکنم چون من واقعا به پول احتیاج دارم وگرفتاربچم 🥺

فروشندگی حقوق زیادی نداره دختر دوست مامانم می‌ره ماهی سه تومان بهش میدن ..

ولی برید سعی کنید شغلی داشته باشید که آینده داشته باشه مثل معلمی

می‌خوام تجربه خودمو بگم من مادرم اول شاغل بود تدریس میکرد بخاطر منو داداشم دیگه نرفت الان تبدیل شده به زن افسرده حدود ۵۰ سالشه تازگی ها میبینم خیلی گریه می‌کنه کلا خیلی پیر شده نسبت به سنش(هم ما در عذابیم چون مادرمه دوست ندارم ناراحت ببینمش پس فکر نکنید دارید فداکاری میکنید با خانه داری چون هم افسرده میشید هم دیگه روتون نمیشه پیش همسرتون گردن کج کنید بچه ها هم شمارو میبینن حالشون بدتر میشه   )))) بابام درآمدش خوبه ولی بازم به خرج خونه موندیم الان مامانم میگه کاش ول نمی‌کردم حداقل بعضی خواسته های شمارو میتونستم برآورده کنم 

یه کنکوری خسته ))💔🥲