2777
2789
عنوان

مادرای شاغل بیاین از سختیاوخوبیای شاغل بودن بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 48 پست
کاش یه کاری بود توی خونه ودرآمد داش..من دخترم ۳سالشه..میخوام برم پیش مادرم..جدا بشم شوهرم خیلی رومخم ...

من شوهرم خوش اخلاقه خیلی ادم خوبیه کنارش احساس ارامش دارم هرچی بگم نه نمیگه باهام راه میاد هرکارمیکنه من خوشحال باشم فقط کارگره واقعا دلم براش میسوزه همش شرمنده منودخترمه همش توفکره بخاطر اقتصاد نصف روز شرکته نصف روز کاردیگه باز نمیرسونیم ازبس اجاره بالاس قسطازیادن

من شوهرم خوش اخلاقه خیلی ادم خوبیه کنارش احساس ارامش دارم هرچی بگم نه نمیگه باهام راه میاد هرکارمیکن ...

خداروشکر شوهرت خوبه البته بگم بیشتر مردا کاری به کارای زنانه ندارن این همش دخالت داره توی کارای خونم..اه

من بریدم نمیتونم واقعا... 

من کار خونگی مثل شیرینی پزی کردم ولی درآمد نداره چون موادش گرون درمیاد بعدشم با یه فرکوچیک خیلی سخته 

پدرآمد درمیاد..

حتی گز خونگی هم درست کردم ولی بیفایده چون ضررکردم سودی نداشت ب خاطر موادش گرون میخرم نشد..

حتما بایدوسایل بزرگتری داشته باشی که اونم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهد میتونم ببرم فعلا من فکر مدرسه رفتنشم ۲سال دیگه

شرایط سخته واقعا

امیدوارم تا دوسال دیگه اوضاع براتون روبه راه بشه و بتونید راه حل پیدا کنید عزیزم❤️همیشه همه چیز بر وفق مرادتون باشه 

Dermatologist