2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بهم میگن بگو بابات به پسرمون خونه بده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3800 بازدید | 166 پست
عزیزم شوهرت دستش تو یه کاسه ست با خانوادش اونم از خداشه....

اره بابا شوهرم پشت خانوادشه بهش میگم برو از بابات پولی چیزی بگیر.بهش گفتم برو ب بابات بگو خونشو بفروشه ی دوتا واحد واسه دوتامون بگیره 

میگه بابام زندس هنوز

آخه چ ربطی داشت؟

الان خواهراشم پدرشوهراشون زندن ولی ب پسراشون خونه دادن.

شوهرم خودش نمیزاره خانوادش ریالی خرج کنن نبااااید خانوادش ناراحت بشن اصن.قبلا میگفت چرا ناراحتشون کنم چیزی بگم بهشون.😭😭😭😭😭😭

من تا نصفه خوندم به نتیجه رسیدم احتمالا شما لالی چیزی هستیمن بودم میگفتم چشم امر دیگه ندارین😂بعدم م ...

شخصیت مورد علاقم چقدر شبیه مامانمی  

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اجازه میدی هر ننه قمری برات تصمیم بگیره؟پسر عمو شوهرم خیلی دهنش چرته منو یه جا دید جلو جمع گفت چ ...

چونکه خانواده و تک و طایفه شوهرم میدونن

ک شوهرم چیزی از باباش نمیبره هرچی خاسته باشن کلا خانوادگی از دیگران میبرن.

بخاطر همین میدونن شوهرم انتظاری از خانواده خودش نداره ولی از دیگران .حتی همسایه ها هم انتظار کمک کردن دارن گشنه های بی‌خاصیت 😭😭😭😭😭😭

کلا باید سعی کنی حرف مردم روت تاثیر نداشته باشه

نمیتونم وقتی بهم میگن برو سرکار کار کن شوهرت بمونه خونه بخوابه شوهرمم فقط نگاشون میکنه یعنی چی؟

چرا واسه دخترا خودشون اینجوری تصمیم نمیگیرن.

من این حرفشونو توهین میبینم 

۱ سال عقد بودم دوساله ازدواج کردمبا حرفا خانوادش فهمیدم انگار چون تک فرزند بودم اومده منو گرفته ک از ...

قاطعانه بهش بگو حق پدرو مادرم و زحماتشونو و حق پیریشونو نمیارم واست 

بگو اگه خیلی نمیتونی خرجمو بدی طلاقم بده 

بترسونش 

بگو وظیفه شوهره خونه بخره ن من

قاطعانه بهش بگو حق پدرو مادرم و زحماتشونو و حق پیریشونو نمیارم واست بگو اگه خیلی نمیتونی خرجمو بدی ط ...

فقط دوسدارم ولشون کنم خانواده گدا گشنه 

میخام چکار اخه‌.

میخام ب چی برسم با اینا

فقط دوسدارم ولشون کنم خانواده گدا گشنه میخام چکار اخه‌.میخام ب چی برسم با اینا

تکلیفتو اول با خودت معلوم کن بعد با اون 

اگر میتونی حرفاشونو ب کتفت بگیری ادامه بده 

بنظرم خیلی محل نده بهشون هرچی گفتن جوابشونو بده بذار حساب کار دستشون بیاد