2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بهم میگن بگو بابات به پسرمون خونه بده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3826 بازدید | 166 پست
چی بگم والا گاهی والدین ندونسته درحق بچه هاشون بدی بزرگی میکنن.حالا شما سعی کن باسیاست شوهرت رو بکشی ...

الان ک عموش اینجوری گفته شوهرم زنگ نمیزنه باباش بهش بگه ک عموم اینجوری گفته ب زنم

گفته بگو زنت خونه و چیز بیاره برات

بشون نمیگه چرا اینجوری باهمدیگه برنامه می‌ریزید آدم می‌فرستید تا اینجوری بگن بمون.

مگه من زنمو واسه چیزی گرفتم اینم نمیگه خدایا

هزار بار بهش گفتم با صدای آروم با صدای بلند نمیفهممهههه دلش نمیخاد بهشون چیزی بگه قشنگ معلومه دیگه و ...

پس خودت دست به کار شو

جوابشونو بده

یه جور ج بده گ...بخون سری بعد اظهار نظر کنن

کـــاش میشــد ســَـرنوشـت را از سَر نــوشـت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خودت دست به کار شوجوابشونو بدهیه جور ج بده گ...بخون سری بعد اظهار نظر کنن

اره واقعا .

اتفاقا پیام دادم خواهرشوهر اشغالم 

بش گفتم براچی بهم بگید خونه بیارم واسه پسرتون 

تو بابات بهت خونه داده مگه.

چون تمام حرفاشون باهمدیگن این خانواده

میگن ما چیزی ب پسرمون نمیدیم بره از پدر زنش بگیره 

دختر شاه هم باشی بابا ادم خونه نمیده ب طرف

از شوهرم دلم زده مث ماست فقط نگا میکنه خب واسه چی مگه با من زندگی نمیکنه چرا دیگه جوابشونو نمیده.

بهرحال خانوادش هستن فرض کن مامانت هی بگه دامادم بدرد نخوره مفت خوره بیکاره بی فکره شاید اولش خودت بگی ن مامان اینطور نیست مرد خوبیه و‌... ولی از یه جایی به بعد خسته میشی میگی به جهنم بذار بگن منکه اهمیت نمیدم چی میگن خودم میدونم همسرم چقدر خوبه و چکارایی واسم کرده اونم می‌دونه دوسش دارم 

مردا فکر میکنن وارد شدن به دعوای همسر و خانواده شون باخته طرف هر کدومو بگیری اون یکی قهر میکنه پس دخالت نمیکنن تو هم اصلا رفت و آمد نکن بگو عصبی و ناراحت میشم از توقع های بیجای خانوادت دلم نمیخواد ببینمشون حداقل الان یا چند وقت کمرنگ تر کن روابطتونو با خانوادش اگر گارد گرفت ک راست میگن حداقل میفهمی اونم با خانوادشه و لیاقتتو نداره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
اره واقعا .اتفاقا پیام دادم خواهرشوهر اشغالم بش گفتم براچی بهم بگید خونه بیارم واسه پسرتون تو بابات ...

توی جمع پیش دامادشون بگو 

بگو گویا اینا رسم دارن پدر زن به داماد خونه و ملک بده 

اگه پدر زنت بهت خونه داد، خبر بده منم برم از بابام خونه بگیرم

رسم و به جا بیاریم

بهت قول میدم دیگه حرفشو نزنن

عمه ، عمو ، خاله ، زندایی هر کس گفت 

بگو بابام منتظره اول پدرشوهرم به دامادهاش ملک بده بعد 

سر کار کردن هم همین و بگو 

این بحث و جمع نکنی تا عمر داری بابتش اعصابت خرد میشه

کـــاش میشــد ســَـرنوشـت را از سَر نــوشـت 

من تا نصفه خوندم به نتیجه رسیدم احتمالا شما لالی چیزی هستیمن بودم میگفتم چشم امر دیگه ندارین😂بعدم م ...

اینارو به پدر سوخته های خانواده شوهر من بگی خودشونو عروسو با هم جر میدن انقدر هار و دریده و طلبکارن، هیچ گوهی هم برای عروساشون نخوردن هیچیا

الان ک عموش اینجوری گفته شوهرم زنگ نمیزنه باباش بهش بگه ک عموم اینجوری گفته ب زنمگفته بگو زنت خونه و ...

عزیزم شوهرت دستش تو یه کاسه ست با خانوادش 

اونم از خداشه....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

چرا اجازه میدی هر ننه قمری برات تصمیم بگیره؟

پسر عمو شوهرم خیلی دهنش چرته منو یه جا دید جلو جمع گفت چندبار زنگ زدم شوهرت جواب نداد ترسید بیایم خونتون؟منم گفتم آخه شوهرم شماره غریبه ها رو جواب نمیدی شما هم که تا به حال بهش زنگ نزدید شمارتون داشته باشه

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...