سلام به همه ی دوستای خوبم ممنونم بابت حال پرسیدناتون و محبت هایی که به من دارید خدا رو شکر حالم خوبه و دارم به اوضاع جدید عادت میکنم یکی از دوستای مامانم یه مهدکودک کوچیک داره میزنه و از من خواسته که اونجا مربی بشم و من قراره بهش جواب بدم با توجه به وضعیت تغییر دادن جنسیتم هرجایی آسون بهم کار نمیدن از یه طرف دوس دارم کار برم و درآمد داشته باشم و سرم گرم باشه از یه طرف از مسعولیتش میترسم میخواستم شما اگه تجربه ای دارین بهم کمک کنین
خوشحالم برات که زندگیرو به خودت تحمیل نکردی و همون طور که دوست داری زندگیرو انتخاب کردی
تو اوج ببینمت عزیزم
ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول از همه باید عاشق بچه ها و پر حوصله باشی دوم حقوق انچنانی نداره سوم مدام مضطربی چون خون از دماغ ی ...
من خودم عاشق بچه کوچیکم و دوس دارم و خیلی نیاز مالی ندارم و ترجیحم اینه که سرم گرم باشه و با توجه به شرایط گذشتم خیلی شانس کار خوب ندارم ولی استرس خیلی دارم و این تنها نکته منفیشه
باید مواظب باشی که اتفاقی واسه بچه ها نیفته ، پسرم ۳ سالش بود میفرستادمش مهد خیلی مربی مواظبش بود ، همه بچه ها رو به صف میزاشت و به نوبت غذا میداد به بچه ها
چه کسی میداند؟ که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟ که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟ پیله ات را بگشا، تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
ممنونم از انرژِی خوب شما به همچنین شما هم موفق باشید
🤗🤗🤗🤗🤗
ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝