2777
2789
عنوان

کیا مربی مهد کودک بودن بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 51 پست
خودم فک میکنم مناسبم ولی اگه بچه ای چیزیش شه میبینم که از عذاب وجدان نابود میشم باید امتحانش کنم ولی ...

مسئولیت داره ولی خب نباید بترسی اگر دوست داری بچه هارو مطمئنن اتفاقی ب شدت نمیفته 

آره خب گفتم ی آزمایشی میتونی امتحان کنی .

پوشش که مانتو و مقنعه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برام عجیبه اخه هرکي تغییر جنسیت داد زن شد لخت شد. کلا همه چيز ریخت بیرونولي تو پوشش مذهبي داري ‌الا ...

مثل من زیاد هستن عزیزم ولی خب اونایی که بد پوشش ها خیلی تو چشم هستن ولی امثال من این کمتر تو چشم هستن چون دقیقا مانند یه خانم عادی به نظر میایم از لحاظ ظاهری

مسئولیت داره ولی خب نباید بترسی اگر دوست داری بچه هارو مطمئنن اتفاقی ب شدت نمیفته آره خب گفتم ی آزما ...

ممنونم از دلگرمیت من تو زندگیم اینقد چالش سخت تر از این داشتم که فک کنم از پس اینم بر بیام

مانتو و مقنعه فرم مهده؟یا هر رنگی بخوای بپوشی ؟ کفش و جوراب چی؟

صبر و حوصله میخواد

باید بتونی با بچه ها تعامل کنی 

کلا هر شغلی که با انسان سر کار داشته باشه مسوولیت داره و حواس جمع میخواد

من الان ۶ ساله مربی ام خداراشکر مشکلی پیش نیومده

و در نهایت توکل کن و بسپارشون بخدا 

سلام

خوبی مهدیه جان

این ی چالش جدیده واست و فرصت خوبیه ک بیشتر با جنسیت جدیدت تو اجتماع باشی

بنظر من برو

فرم هم مانتو شلواره مقنعه جوراب هم هرجور خواستی

فقط فرم خاصی ندارن مانتو زیاد کوتاه نباشه و مقنعه مربیای مهد ک من دیدم اینجور بودن

حال جسمیت خوبه؟مشکل عفونتت رفع شد؟

دوست مامانت بهت اعتماد داره ک این پیشنهادو داده حتما استقبال کن اگ از پسش ب نیمدی نرو

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید