عاشق_پیتزاااا مدیر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2442 عنوان شوهرم میگ باید بچه برادرشو نگه دارم | مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 93 پست میگم نمیتونم تو اون خونه پرجمعیتتون زندگی کنم میگ وقتی بلد نیستی بچه نگه داری وقتی نمیخوای پدرو مادرم و نگه داری چ فایده میگم بچه برادرت ب من ربطی نداره گفتم اگر عرضه داری منو ببر دکتر بچه دار شیم انقد نگران خانوادتی نگران من نیستی میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️ 1404/01/18 | 11:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاله،،ریزه عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 6512 چرا مال منم ادم نیستن به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
عاشق_پیتزاااا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2442 مادر بچه کجاست رفت سه تا بچشو گذاشت میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
تهرانم عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 7594 شوهرش و ترک کرد رفت با سه تا بچه اصلا و ایدا قبول نکن. شده جدا شی اصلا و ابداااا مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹
عاشق_پیتزاااا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2442 داره اشتباه میکنه الان ک جوونید و وقت و حوصله دارید بچه دار بشید بهتره میخوام برم از اون خونه میگ تحمل کن انتظار داره بشینم مادرو پدرشون با بچه های برادرشو کلفتی کنم براشون خودمم نه بچه دارم خودشم میره سرکار میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
عاشق_پیتزاااا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2442 یعنی برادرشون بچه اوردن دادن به شما بزرگش کنین برا خودتون نه عزیزم برادرشوهرم الان آواره است میخاد طلاق بده زنشو سه تا بچش پیش ما زندگی میکنن میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
solmazkaif عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 7603 میخوام برم از اون خونه میگ تحمل کن انتظار داره بشینم مادرو پدرشون با بچه های برادرشو کلفتی کنم براش ... عزیزم جاریت جداشده یا ب قصد قهر رفته؟؟ لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
نسرین1657 عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 17998 مسؤلیت بچه مردمو به هیچ قیمت قبول نکن. نگهداری بچه هزاران خطر داره . نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
عاشق_پیتزاااا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2442 اون بچه ننه بابا نداره که تو بابد نگه داری؟ ننه اش رفت خونه باباش طلاق میخاد باشم میره سرکار مادرشوهرو شوهرمم انتظار دارن من مواظب باشم میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
رزسیاه25 عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 601 بهش بگو تا وقتی مادر و پدر و بعد اون مادربزرگ باشه من وظیفه ای ندارم چند وقت یه بار شام دعوتشون میکنم تا حالشون عوض شه بچه هارو هم بزارن پیش مادربزرگ پدربزرگ برای پدرو مادرم بگو انشاالله همیشه سالم و سلامت باشند تا نیازی به نگه داریشون نباشه
عاشق_پیتزاااا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2442 اونم میخاد جدا شه اره میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
solmazkaif عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 7603 نه عزیزم برادرشوهرم الان آواره است میخاد طلاق بده زنشو سه تا بچش پیش ما زندگی میکنن خب هنوز جدانشدن برید دنبال زنش بفرستیدشون مشاوره بلکه برگشت سر خونه زندگیش لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید