2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی با همچین ادمی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4040 بازدید | 205 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نگران نباش فوقش بعد ازدواج یه بار بهش گفتی نه می‌زنه دوتا انگشتتو می‌کنه .

مگه نمیشه با هشت تا انگشت عاشق موند؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید

میتونی ادامه بذی و نفر بعدی بریدن شکستنو چاقو خوردن تو باشی عزیزم.....

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
بیشتر ببینید

عقلت سرجاشه؟

قربانی بعدی تویی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید

عزیزم شما هنوز نو جوانی،خیلی واسه این جور روابط و وابستگی‌ها زوده،الان هورمونات بالا و پایینه،هیجانی هستی

حرف پدر و مادرت گوش کن،دور این آدما خط بکش،دل بده به درست،آینده ت تباه نکن

همه ما که بهت میگم کارت اشتباهه یه روز ۱۵ سالمون بوده و سن شما بودیم و این دوران هیجان گذروندیم،قطعا بیراه نمیگیم

حرف خانواده ت گوش کن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

یادش بخیر منم ۱۵ سالم بود عاشق یه پسره خلاف کار معتاد شده بودم خداروشکز که بهش اعتراف نکردم هیچ وقت 😐😂الان میگم من  چقد ک...خل بودم 

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم