دوست پسرمه چند تا پرونده داره یبار نمیدونم زده انگشت طرف و بریده یبار شکم طرفو پاره کرده الان زده دست طرفو فلج کرده فراریه منم بشدت دوسش دارم قصدمون جدیه کل خانوادش میدونن خواستم کات کنم با چا... زده دستشو بد بریده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چن سال دیگه که به خودت اومدی مثل... پشیمون میشی که چرا وقت ارزشمندت رو تو حساس ترین لحظه های سنت که کل ایندتو رقم میزنه درگیر یه نفر دیگه کردی که ذره ای ارزش نداشت
خانواده من قشنگ برعکس اونن همه میشناسن خانوادمو الان مامانم یکم از جریان و فهمیده میگه این انتخابته ...
اصلا دختر ۱۵ساله چه به حق انتخاب همسر
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمه م اهل یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم 🥹 توی ده باصفا کنار تموم فامیل زندگی میکنم ،سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، درونگرام، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا 😁 تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی 💚🎀🫀 راستی قنادم 😍 سوال داری بپرس