2777
2789
عنوان

حقوق مهندس نیروگاه برق چقدره

93 بازدید | 12 پست

خواستگارم مهندس برقه حدودا 5سال سابقه داره نیروگاه برق رجایی کار میکنه ولی پستشو نمیدونم 

حقوقشون خوبه؟هنوز با خودش صحبت نکردم ولی چون آشنا هستن میخوام اگر درامد خوبی نداره کلا نبینمش چون بعدش کدورت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سی ب بالا هستن تازه کارا.ولی اینای ک سابقه دارن هفتاد میگیرن .اگ رسمی هستش ردش نکن مگه دیگ همچی حقوقی گیر میاد؟ ی کارگر داره ده تومن میگیره .حالا بزا بیاد صحبت کن 

عزیزم سی ب بالا هستن تازه کارا.ولی اینای ک سابقه دارن هفتاد میگیرن .اگ رسمی هستش ردش نکن مگه دیگ همچ ...

واقعا؟مطمئنی؟آخه یه سریا میگن اداره برق حقوقش کمه در حد 20تومن 

الانم واقعا 20تومن حقوقی نیست

واقعا؟مطمئنی؟آخه یه سریا میگن اداره برق حقوقش کمه در حد 20تومن الانم واقعا 20تومن حقوقی نیست

اداره برق با نیروگاه فرق داره بعدم بالای بیست تومنه چون سختی کار دارن کارشون فنی هس بالاتر میگیرن اداره گاز ی نیرو قراردادی داره ۲۶ میگیره توشهرستان با سابقه کار دو سال