2777
2789

اینها همش ضد علم هست و غذای ذهنی برای کشورهای جهان سوم با هدف عقب نگاه داشته شدن . جهان سوم هم از این نشخوار ذهنی بدش نمیاد . چرا در طول تاریخ هرگز هیچیک از دانشمندان بزرگ این مسائل رو قبول نداشتن ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

علم خیلی از مسایل رو هنوز نمیدونه .مگه علم الان انسان کامله؟؟!!

اگر علم کامل نیست قابل رد هم نیست در سایه همین علم بوده که ما از غارنشینی به شاتل های فضایی رسیدیم . حالا اگر کسی بخاد در همون افکار زمان غارنشینی باقی بمونه هیچ علمی نمیتونه به حرکت درش بیاره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

داخل شیر آب حموم بخاطر این که دوش داره و .. کمی آب تو مسیر میمونه و با کوچیک ترین تغییر دما میشه که بریزه زمین ! 

شما هر وقت بری حموم و یه ضربه بزنی به شیر ، ازش اب میاد 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه

بیشتر ببینید

نترس

هميشه داخل سري دوش اب هست

بعضي وقتا هوا ميكشه و ابش خالي ميشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
دور ما نیان بسه🫠😂

ایشالا😂👌

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
ولی علم همیشه درست عمل نمیکنه مثال هم زیاده اگه میخوای برات میزنم

آنچه علم نباشه جهل هست اگر علم جایی درست عمل نمیکنه نظریه علمی نبوده و نیاز به تحقیق بیشتر داره . علم انسانها کامل نیست و دائم رو به پیشرفته ، نظریات غلط هم مدام در حال اصلاح هستن . تنها جوابگوی تمام مسائل اطراف ما علم است .