2777
2789
عنوان

بیاید لطفا درد دل حالم خیلی بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 62 پست
قربونت برمدوستي و مشاوره رفتن اشتباه بودهاما به مامانت اونايي كه گفتم رو بگو

ببخشید ولی منی ک نمیتونم سنتی با کسی ازدواج کنم چیکار باید کنم؟ 

مشاور خیلی راهنمایی میکنه من قبل از اینکه ارتباطم جدی بشه با ایشون با مشاور و حتی یه بزرگتر مشورت کردم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یچیز دیگه اگه قبلا کاری کردی هر کاااری دیگه گذشتتو سفره نکن جلو پسر خودتو هم گول نزن من میخام صداقت.... راستگو باشم  چخهههههه هاااا بمغزت بگو خودتی هیسسسسس بعد ببین ابرو تجربه میگم داداش من ب حرف مامان بابام گوش نداد... ببین اگه مامان بابات دلیل خوبی دارن حرف گوش کن وکرنه توام دو سال دیگه مث این داش الدنگ ما بر میگردی خونه😂😂😂چ فش میدم داشمو بنده خدا کل زندگیشو گرفتن 6 ماهم فرستادن زندون ای تف به این دوس داشتن 

همش دخالت مادر زن انقد دخالت کرد 

ما دیگه از دور میدیدیم کی اتیش بیاره عکسشم میشه مونده هم کفر باشن 

همکار ینیییی هم فکر نه هم مرتبه پولی اخه خیار بلد نیسی مشاوره نده

احمق زده مشاوره جوان. جککککککک نگو مشورت ریش سفیدا میدن کلنگ مجرب کی تجربه کردی اون ریش سفید یه ملیون نفر ادم دیده تا الان بتونه مشاوره بده این خلوچلا چرا میرن پیش مش.... جوان عقل عقل بخدا عقل ندارن

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ

یچیز دیگه اگه قبلا کاری کردی هر کاااری دیگه گذشتتو سفره نکن جلو پسر خودتو هم گول نزن من میخام صداقت. ...

من علاوه بر مشاور با یه بزرگتر مشورت کردم و اینکه گذشتم مشکلی نداره و سفره دلم هم کامل براش باز نکردم مادر من ب قدری بی اعصابه پدرم از دستش داره ناله میکنه 

اصلن قابل توصیف نیست بی اعصابیاش پدرمم حتی وقتی باهم تنها شدیم بهم یبار گفت من دیگه نمیدونم چیکار کن ...

گل ام رابطه ج داشتی باهاش؟

تاپیکت رو خوندم 

میگم ببینم برا این میخوای ازدواج کنی؟

شغلش چیه طرف

ببخشید ولی منی ک نمیتونم سنتی با کسی ازدواج کنم چیکار باید کنم؟ مشاور خیلی راهنمایی میکنه من قبل از ...

اون كه گذشت ولش كن

حالا منطقي پاش وايسا و حرف منو عمل كن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

گل ام رابطه ج داشتی باهاش؟تاپیکت رو خوندم میگم ببینم برا این میخوای ازدواج کنی؟شغلش چیه طرف

نه نداشتم اون تاپیکهای قبلیم برا من نیس اصلا برا دوستم پرسیدم همرو ولی از طرف خودم نوشتم🤦🏻‍♀️😂

کاغذ دیواری و کناف و پی وی سی و اینا درآمدشم خیلی خوبه 

پدر من تحقیق کرده بهشون گفته من مشکلی ندارم پرسیدمتون تعرفتونو کردن

خب اينم شد حرف من كه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .