2777
2789
عنوان

شوهرم میگه باید خونه مادرم کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زیاد نرو نمون  ی وعده بخور تو همون وعده تو ظرف شستن کمک کن ببین هر کار کنی الان برات  وظیفه میشه مقاومت کن درضمن جلو شوهرت خونه مامان خودتم کار نکن بهش بگو خونه بابام کار نکردم اینجاهم نمیتونم شوهر منم میگف انقد رعایت کردم الان هیچ انتظاری ازم نیست درضمن خودتو زرنگ و کاری و کدبانو هم نشون نده 

♾️🖇❤️

سعی میکنم دیگه نمونم

من جای شما بودم اصلا نمی رفتم

کمک کردن و کار کردن خیلی خوبه ولی اینکه شوهرت از الان داره همچین جسارتی میکنه وحشتناکه

ناراحت مادرش هست یا کارگر بگیره یا خودش کار کنه

من بعد چهارده سال همه کارای مادر شوهرم میکنم البته نه این که اخلاقش خوبه ها برعکس خونم تو شیشه می‌کنه ولی ثواب داره بچه هامم یاد میگیرن در آینده به درد خودم میخوره ولی خواب شوهرم مجبورم نمیکنه چون خودم پامشم تازه خیلی هاشونم میگن بشین دیگه چه تحرکی داری تو

الان ک دوران عقدی هرجور رفتار کنی بعدا اونجوری میشه خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج خودتو فدای انتظار بقیه نکن خودتو دوست داشته باش و ب همه نشون بده حد خودشونو بدونن 

♾️🖇❤️

من بعد چهارده سال همه کارای مادر شوهرم میکنم البته نه این که اخلاقش خوبه ها برعکس خونم تو شیشه می‌کن ...

اشتباه کردی اگه خواستی بچه هات یاد بگیرن باید شما ب پدر مادرت خدمت کنی فردا بچه هات یاد میگیرن همش طرف خانواده زن و شوهرشونن تنها میشی 

.

شوهرم منم داخل دوران عقد اینجوری بود ولی بعد از عروسی خوب شد یعنی کاری باهام نداره بلند میشم نمیشم تو هم جلوش گارد نگیر که بدتر میشه میری خونشون چند روز میمونی حتما بلند شو کمک مامانش ظرف بشور این دوران کوتاهه عزیزم ان شاالله بری سر خونه زندگی خودت اینم میگذره مگه تو قراره بعد از عروسی هر روز خونه مادرشوهرت اینا پلاس باشی که مثلا اضطراب اینو داشته باشی که قراره ازت انتظار داشته باشن هی براشون بسابی و بشوری پس ریلکس باش 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲