2777
2789
عنوان

من چرا باید شوهری که قبلاً چندین بار دست روم بلند کرده رو بخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 59 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقاً کاری که امشب شوهر احمقم بامن کرد با این تفاوت که سرم خور ب دیوار ،

به من میگه کارای خانوادتو از من پنهون میکنی بهش میگم خانوادم خواهرام به تو چ‌ربطی داره بهت نگفتم چون بهت ارتباطی نداره

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بیشتر ببینید

متأسفانه با احساس و گذشت وهیجانات واعصبانی سپری میکنید وشناخت ها یادتون میره ،شناخت تشخیص این دوران اگ خانمی با عقلش اول بعد احساس هاش دقت کنه هفتاد درصد یک آقا میتونه برسه هرجاهم احساس جای عقل گرفته آسیب وصدمات ها داشته همین عادت کردین گذشت کنید بعد این شد عادت های شما که هربلایی اقایون نادرکی دارن سازش ندارن باهاتون سرتون اوردن گذشت کنید بعدم یک بچه بیگناه وارد یک عذاب کنین 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
متأسفانه با احساس و گذشت وهیجانات واعصبانی سپری میکنید وشناخت ها یادتون میره ،شناخت تشخیص این دوران ...

جایی برای رفتن نداریم من پدرمادرم فوت شدن برم خونه داماد؟؟از طرفی وقتی ازدواج کردیم من باکره نبودم و همسرم از این موضوع باخبر بود الان تا حرف جدایی میزنم میگه هیچی بهت نمیدم چون باکره نبودی درحالیکه من گولش نزدم راستشو همون اول قبل ازدواج بهش گفتم از ترس اینکه به کسی نگه ابروم ببره ساکتم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بیشتر ببینید
منم مثل توام همین الان چنان محکم زد تو سرم که دور خودم چرخیدم حتی دیگه حوصله گریه کردن هم ندارم

بشکنه دستش 😔

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️