2777
2789
عنوان

یه دختر خاله دارم روانیم کرده از وقتی بچش به‌دنیا امده

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 44 پست
بببسن از بی ارزشترین چیزای خونت مثلا ترک دیوار و هر چیزی عکس بگیرو بفرست به هر کدوم واکنش نداد شروع ...

باریکلا😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خدا اگر شناخته‌نمی دشم   عکس و فیلم هارو می زاشتم اینجا ببنینی چه‌چیزای الکی می فرشته بچه امروز باد گلو‌‌زد بوه امروز  یاد گرقت گوشی باباشو بگیره الهی من بمیرم خلاص شم از دست یه مشت قامیل دیونه 

حتما کم سنه دخترخالت؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر ببینید
بیکاره ؟؟؟ این کی وقت میکنه به خونه زندگیش برسه چند سالشه این عجوبه

33 سالشه  می گه می خوام بشم یه مادر نمونه اخه کی بچه یک ساله کلاس ثبت نام می کنه من حتی تک تک عروسک های بچشو می‌دونم‌چین تو‌کشو هاش چی‌داره 

33 سالشه

😑😑😑

بیشتر ببینید
33 سالشه می گه می خوام بشم یه مادر نمونه اخه کی بچه یک ساله کلاس ثبت نام می کنه من حتی تک تک عروسک ...

واقعا دیوونه اس حس میکنم تمام عمرش مناظر بچه بوده الان هول کرده 😬😬

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

حالا درمورد شوهرش میگه رو قبول ندارم 

ولی برای بچش ذوق داره 

منم حرکات و چیزای بامزه بچمو برای همکارام میگم😁 

خب ندید بدیدم دیگه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید

فامیلمون مادرش شهرستان بود .ما هم رفته بودیم شهر مادرش رفتیم خونه مادرش بهش سر بزنیم .اینم میدونست .فیلم بچشو چند تا حجم بالا فرستاد گفت به مامانم نشون بده (مادرش گوشی ساده داره)منم دونه دونه دانلود کردم به مادرش نشون دادم .

گذشت ۶ ماه بعد اون ماجرا دختره بهم پیام داد ک اون فیلمای بچمو ک برات فرستاده بودم برام میفرستی؟از گوشیم پاک شده .منم گفتم عزیزم پاکشون کردم خب برا ۶ ماه پیش بود .بعد خانوم ناراحت شد ک چرا فیلمای بچمو از گوشیت پاک کردی😐😐