2777
2789
عنوان

همکار دهه هشتادی بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 3258 بازدید | 142 پست
بچه است، بگه مهم نیستبا گفتن حرف زشت او من بدنام نمیشم

عزیزم معلومه خانوم خوبی هستی 

شاید یه لحظه عصبی بشی یه جیزی بگی ولی بحث رو کش نمیدی 

درباره محیط کارت واقعا راه حلی به ذهنم نمیرسه 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

چه پیر دختر بیشعوری😂😂😂😂😂😂😂😂😂

رفتار اسی بد بود ولی این که تا سن بالا مجرد مونده رو تو سرش نزنید الان به خاطر تورم خیلی از دخترا تا سن بالا مجرد میمونن و ازدواج کم شده و سن ازدواج بالا رفته

جواب بعضیا رو نمیدم چون اونا در حد من نیستن😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا سنت دروغ گفتی؟؟و نباید بااون کاربر اونجوری حرف میزدی!!مشکلت هم با صاحب کار مطرح کن اگه برطرف شد ...

درسته

منم دلم شکسته بود، امروز اذیتم کرد، من سکوت کردم، چون چیزی بگم سواستفاده میکنن

تاپیک ازدواج در ۴۱ سالگیش رو بخون الان میگه خودم نزاشتم😂😂😂😂

رفتار اسی بد بود ولی این که تا سن بالا مجرد مونده رو تو سرش نزنید الان به خاطر تورم خیلی از دخترا تا سن بالا مجرد میمونن و ازدواج کم شده و سن ازدواج بالا رفته

درستهمنم دلم شکسته بود، امروز اذیتم کرد، من سکوت کردم، چون چیزی بگم سواستفاده میکنن

کم محلی کن و ندیدش بگیر انگار اصلا وجود نداره 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
رفتار اسی بد بود ولی این که تا سن بالا مجرد مونده رو تو سرش نزنید الان به خاطر تورم خیلی از دخترا تا ...

من تو سرش نزدم 

میگه متولد ۷۴

منم گفتم دروغ نگو

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

اونایی که رفتید تاپیک هاشو زیر و رو کردید تا نقطه ضعف بدست بیارید واقعا از خودتون خجالت بکشید اگه به ...

نقطه ضعف نیست سرکارخانم من خودم قبلی نظر دادن ب هر تاپیکی ، تاپیک قبلیای طرف و ی دور میبینم🥲

نقطه ضعف نیست سرکارخانم من خودم قبلی نظر دادن ب هر تاپیکی ، تاپیک قبلیای طرف و ی دور میبینم🥲

صد درصد که مجرد موندن نقطه ضعف نیست 

ولی امثال شماها روز به روز دارید زیاد تر میشید توو سایت 

تاپیک ها رو برو بخون ولی اینکه بری اسکرین بگیری بیای تو این تاپیک بزاری چه معنی میده ؟؟؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

در یک کتابخانه شما و چند نفر مشغول مطالعه هستینیه نفر با موبایل حرف میزنه و بلند میخنده در حد 15 دقی ...

جسارتا در همان کتابخانه همه مشغول مطالعه هستند به جز اون فردی که داره صحبت میکنه ☺️☺️☺️☺️

البته الان دیدم اون کاربر که اسکرین گذاشت شما نبودید 

ولی شما فکر کن طرف اصلا تاپیکی نداره ، بابد طبق همون تاپیک نظر بدی 

نجابت و حیای آدمای دهه ۵۰ و ۶۰ دیگه تکرار نمیشه نسل جدید همه پرخاشگر و حاضرجواب شدن

ما هم یه دهه ۸۰داریم از کار اخراج شد

خودمم دوتا دارم خونه اصلا گودزیلا

حالا به کسی برنخوره استثنا هم پیدا میشه

صد درصد که مجرد موندن نقطه ضعف نیست ولی امثال شماها روز به روز دارید زیاد تر میشید توو سایت تاپیک ها ...

مجرد موندن بد نیست والا 

استارتر به دنا بی احترامی کرد دنا هم گفت دروغ نگو سنتو همین والا 

کسی کاری به زندگی ایشون نداره اخه خودشونم یکم بی اعصابن دیگه 

امثال ما چمونه اخه؟ 

همین دخترای دهه ۸۰ که میگین اگه ۱۰۰۰ تا عکس تو گالری داشته باشن ۷۰۰ تاش قطعا شاته. کلا عادت داریم سند مدرک نگه داریم 😇

جسارتا در همان کتابخانه همه مشغول مطالعه هستند به جز اون فردی که داره صحبت میکنه ☺️☺️☺️☺️

بنده هم خدمتتان گفتم با خنده به موقع برای رفع خستگی مشکل ندارم

قطعا اون ۱۵ دقیقه تلفنی حرف زدن هم همینطوره

ولی اون شخص اگر ۲ ساعت تو کتابخانه باشه و تمام اون ۲ ساعت با صدای بلند صحبت کنه قطعا همه مردمی که اونجا مطالعه میکنن معترض میشن

۳۰ سالت هم نیست هنوز ۲۹ هستی فکر کردم ۴۰ ۴۵ سالته از نوع گفتارت

۳۰ سالشه 

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

بیشتر ببینید
من تو سرش نزدم میگه متولد ۷۴منم گفتم دروغ نگو

ولی من پست ها رو دیدم گفتی بهش سنت بالاست و کسی سمتت نیومده 

زود ازدواج کردن هم هنر نیست

الانم به خاطر تورم خیلیا تا سن بالا مجردن و ازدواج کم شده و سن ازدواج بالا رفته

هرچند اسی هم نباید سنش رو دروغ میگفت