2777
2789
عنوان

همکار دهه هشتادی بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 142 پست

یکی از نیروها من که ۱۶سال ازم کوچکتره دیروز بهم میگه یه چای درست کن ....هزار بار درست کردم نه به میل ایشون واسه اینکه خودم یکیشو بخورم دلم خواسته ........اینقد ناراحت شدم ،از لحنش و توقعش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پیر دختر بیشعوری😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چقدر فقر فرهنگی داری 

تفکرتو به روز کن عزیزم 

اگه اسی متولد ۶۲ هم باشه میشه ۴۱ ،۴۲ سالش 

آدم ۴۲ ساله نه پیره ، نه دختر 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

تا چیزی میشه میندازه گردن ما

نه عزیزم چه ربطی به دهه هشتاد بودن داره، تو هر دهه خوب و بد وجود داره

من فقط اصطلاح بکار بردم و منظورم اون شخص بود نه کل دهه هشتاد

شما که خوبی چرا انقد انرژی منفی داری ؟!!مگه صاحب کار شمایی؟!

در یک کتابخانه شما و چند نفر مشغول مطالعه هستین

یه نفر با موبایل حرف میزنه و بلند میخنده در حد 15 دقیقه

تمرکز شما از بین میره. یه چش غره ای تذکری میدید. آیا صاحب کتابخونه هستید؟

چه پیر دختر بیشعوری😂😂😂😂😂😂😂😂😂

استارتر که تکلیفش معلوم شد ولی شما هم با این لفظ پیردختر همچین وضعت بهتر نیست

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
نه عزیزم چه ربطی به دهه هشتاد بودن داره، تو هر دهه خوب و بد وجود دارهمن فقط اصطلاح بکار بردم و منظور ...

نه عزیزم مقصود شما نبودی

اونایی که جمع میبندن

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

بیشتر ببینید
در یک کتابخانه شما و چند نفر مشغول مطالعه هستینیه نفر با موبایل حرف میزنه و بلند میخنده در حد 15 دقی ...

خوبه گفتید ۱۵ دقیقه

بنده گفتم کل ۸ ساعت میگن و میخندن دسته آخر میگن وقت نکردم کارم انجام بدم

من صاحب اونجا نیستم، ولی از ۸ ساعت حق ندارم ۱۰ دقیقه سکوت ببینم

موفق باشی عزیزمشاید از سر حسادتش باشه، خدا عالمهدر هر صورت شوخی و جدی بودن تو محیط کار مکمل همننباید ...

اره موافقم 

البته بعید بدونم از سر حسادت باشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بچه است، بگه مهم نیستبا گفتن حرف زشت او من بدنام نمیشم

اسی جون منم اول ناراحت شدم گفتی دهه هشتاد و بعضیا اومدن به دهه هشتاد توهین کردن

اما مشخصه شما خانم ساده و آرومی هستی و بی حاشیه😘

من بازم میگم بگرد درکنار کارت دنبال محل کار دیگه ای

ارزش داغون شدن روانتو هیچی نداره عزیزم 

بچه است، بگه مهم نیستبا گفتن حرف زشت او من بدنام نمیشم

چرا سنت دروغ گفتی؟؟

و نباید بااون کاربر اونجوری حرف میزدی!!

مشکلت هم با صاحب کار مطرح کن اگه برطرف شد که فبها وگرنه یا جات عوض کن یا فعلا مجبوری تحمل کنی که حداقل بهت بی احترامی نشه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏