2777
2789
عنوان

همکار دهه هشتادی بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 3241 بازدید | 142 پست
ولی من پست ها رو دیدم گفتی بهش سنت بالاست و کسی سمتت نیومده زود ازدواج کردن هم هنر نیستالانم به خاطر ...

جوابش رو با ادبیات خودش دادم 

وقتی اسم خانواده میاره

باید پذیرای هر چیزی باشه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دفاعم سر بی احترامیش به دنا بود ن مجرد بودنه من خودم با ۲۰ سال سن ازدواج اخرین چیزیه ک فکرش میکنم🥲

اسم خانواده آورد

منم دلیل رفتار بد اطرافیان باهاش

و دلیل این که بقول خودش همه ازش فراری ان رو یاد آوری کردم براش

این نرمال ترین واکنشم بود جلو روم کسی بگه خانواده دهنشو میدوزم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

جوابش رو با ادبیات خودش دادم وقتی اسم خانواده میارهباید پذیرای هر چیزی باشه

اهمیت نده خودتو ناراحت نکن خیلیا فحش های بدتر میدن به ادم تو جامعه ادم بخواد با هر حرفی عصبانی شه که خودش عذاب میکشه 

ولی اسی هم بد حرف زد با تو

الانم خیلی از دخترا تا سن بالا مجرد مجبورن بمونن به خاطر تورم 

تو اول به اسی گفتی مقصر تویی اسی فکر کرد از اون همکارش میخوای دفاع کنی فحش داد بهت که اشتباه کرد 

کاربری دست دو نفره

عزیزم تو یکی از تاپیک های خودش گفته ۴۱ سالشه (یکی از کابران عکس گرفته بود فرستاده بود من نگاه نکردم* ...

نه منم منظوری ندارم ولی چون گفتن متولد ۷۴  امسال ۲۹ سالشه من حساب کردم دیدم ۳۰ میشه از نظر ریاضی میگم 😅

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

بیشتر ببینید
اسم خانواده آوردمنم دلیل رفتار بد اطرافیان باهاشو دلیل این که بقول خودش همه ازش فراری ان رو یاد آوری ...

کسی از من فراری نیست

کارم برام اهمیت داره و حلال بودن پولی که در میارم

تو محیط کار سرم به کارم مشغوله ... هر چی اندازه اش خوبه خانم محترم... خنده بجا ... کار بجا

چرا خنده یکی باید براتون مشکلی ایجاد کنه؟

با پارتی مادرش هم اومده باشه ... نمیدونم چرا بعضیا فقط حس منفی میدن به بقیه...

هر کس سر کار خودش باید باشه دیگه به کسی چه ارتباطی داره کی چیکار میکنه

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

بیشتر ببینید