2777
2789
عنوان

همکار دهه هشتادی بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 3258 بازدید | 142 پست
البته الان دیدم اون کاربر که اسکرین گذاشت شما نبودید ولی شما فکر کن طرف اصلا تاپیکی نداره ، بابد طبق ...

خب  منم گفتم بهتره محیط کاریشون تغییر بدن اینجوری از سلامت روانم برخوردار میشن

بنده هم خدمتتان گفتم با خنده به موقع برای رفع خستگی مشکل ندارمقطعا اون ۱۵ دقیقه تلفنی حرف زدن هم همی ...

اون فرد اصلا نمیتونه تو کتابخونه با گوشی صحبت کنه 

شما میگین همه بگو بخند دارن به جز خودتون

خب یکم غیر عقلانیه دیگه 

مگر اینکه شما هم ی بازه هایی باهاشون صحبت کنید تا کمتر اذیت شین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مجرد موندن بد نیست والا استارتر به دنا بی احترامی کرد دنا هم گفت دروغ نگو سنتو همین والا کسی کاری به ...

پست های بعدی رو هم بخونی بد نیست 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

۳۰ سالشه

عزیزم تو یکی از تاپیک های خودش گفته ۴۱ سالشه (یکی از کابران عکس گرفته بود فرستاده بود من نگاه نکردم*)

بعد تو همین تاپیک گفت ۱۰ ساله دارم کار میکنم اونجا به نظرت اگر ۳۰ سالش باشه یا ۲۹ از ۱۹ ۲۰ سالگی بدون ليسانس و فوق چطوری داره کار میکنه اونجا مگه دیپلم هم میگیرن؟!! 

اصلا من طرز گفتار رو دیدم سریع گفتم بالای ۴۰ 

البته به من ربطی نداره چون اسی گفت و شما رپیلای زدی گفتما

عزیزم تو یکی از تاپیک های خودش گفته ۴۱ سالشه (یکی از کابران عکس گرفته بود فرستاده بود من نگاه نکردم* ...

کاری به تاپیک ندارم 

اما تو بعضی از محیط های کار با مدرک دیپلم هم میشه کار کرد 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

نقطه ضعف نیست سرکارخانم من خودم قبلی نظر دادن ب هر تاپیکی ، تاپیک قبلیای طرف و ی دور میبینم🥲

رفتار اسی بد بود ولی این که تا سن بالا مجرد مونده رو تو سرش نزنید الان به خاطر تورم خیلی از دخترا تا سن بالا مجرد میمونن و ازدواج کم شده و سن ازدواج بالا رفته

جواب بعضیا رو نمیدم چون اونا در حد من نیستن😏

عزیزم استارتر تو منو یاد مادرم انداختی که خیلی سرکارش جدی بود و فقط به کار فکر میکرد 

امثال تو و مادر من اگه ژاپنی بودید ازتون خیلی تقدیر میشد 

ولی ایران لیاقت این جوری کار کردن رو نداره به خاطر طرز فکر مردمش که تنبل و راحت طلب و خوش گذرون و بی مسئولیت میخوان باشند 

جسارتا در همان کتابخانه همه مشغول مطالعه هستند به جز اون فردی که داره صحبت میکنه ☺️☺️☺️☺️

مزاحمت مزاحمته چه برای یه نفر چه برای 30 نفر

اون مکان مکان خاصیه و شرایطی داره. فرض کنید یه آزمون خیلی مهم دارید و دقیق حتی یک دقیقه هم براتون مهمه که حتما تا ظهر 2 ساعت مطالعه کنید. یه نفر بیاد کار یکه گفتم رو انجام بده و برنامه  شما دچار مشکل بشه. واکنش خود شما چیه؟ مگه به تعداده؟

دفاعم سر بی احترامیش به دنا بود ن مجرد بودنه من خودم با ۲۰ سال سن ازدواج اخرین چیزیه ک فکرش میکنم🥲

اره ولی دنا هم به اسی بی احترامی کرد مجرد موندن اسی رو تو سرش زد 

مزاحمت مزاحمته چه برای یه نفر چه برای 30 نفراون مکان مکان خاصیه و شرایطی داره. فرض کنید یه آزمون خیل ...

بله ب تعداده من تو سالن مطالعه کسی صداش ازارم بده علنا میگم اما اگر همه اون کارو انجام بدن و من مشکل داشته باشم کتابخونه رو عوض میکنم