2777
2789
عنوان

چقدر دخترا دانشگاه‌ خوشگلن‌ همه پسرا دنبالشونن‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 75 پست
مژه ابروهات با روعن یا تقویت کننده پرپشت بلندکنشیدینگ لب انجام بدهب‌ پوستت برسزیبامیشی

عزیزم میگع ابرو نمیتونم بردارم تو میگی شیدینگ

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

با همون چادر میتونی تیپ بزنی اگر وصع مالیتون اجازه میده روسری های شیک با رنگ روشن بپوش.کفش های زیبا ...

کلی روسری دارم اما فقط بلدم گره‌ بزنم

اصلا خوب نیست چهره ام نمی‌دونم چی کار کنم 

آرایش امم‌ میره🥲 باید برم هی آرایش کنم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بودم که کسی می اومد طرفم من خیلی داغون ام اگه ببینی میفهمه

عزیزم یه درصد فکر کردی که شاید پسرا تورو از خودشون سر تر میدونن و جرات نمیکنن بیان سمتت؟

اتفاقا همیشه زشت‌ترین آدما ام یه نفر باهاشون هست چون با خودشون میگن دختره زشته راحت گول میخوره و پیشنهادمو قبول میکنه و بعد با دل دختر مردم بازی میکنن 

احتمالا شاید از دور مغرور بنظر میای دقیقا مثل من و شاید فکر میکنن اگه بهت پیشنهاد بدن ردشون کنی و غرورشون بشکنه؟🥲

I'm just girl 🎀

من ندیده میگم تو همینجوری هم زیبایی 💚

هم صورت زیبا و هم باطن زیبا 

سیرت زیبا صد بار بهتره تا صورت زیبا و مغزی که توش هیچی نباشه ... 

اما اگه فک میکنی اگه تغییری کنی از لحاظ ظاهری، زیباتر میشی به نظر من انجام بده 

تو الان دانشجو هستی و دیگه قطعا بالای ۱۸ سالته پس چرا اختیار صورتت و زیبایی هاش دست خودت نباشه؟

با خانوادت صحبت کن و بگو دیگه خودت میتونی واسه خودت تصمیم بگیری 

دیگه بزرگ شدی 

دوستام‌ همه یکی دارن که دوسشون‌ داره و عاشقشونه‌🥲 خوش به حالشون‌

به زمان بندی خدا شک نکن ، اولش از خدا بخواه اونی جوری که دلت میخواد پیدا کنی و اسیر آدم های اشتباهی نشی بعد صبور باش برای شما هم اتفاق میفته 

منم همین حس رو دارم البته تو قوم شوهر همه زیبان من پوستم تیرست خوشگل نیستم خیلی دلم گرفته از دست خدا،چقدر زشتی بده این همه تبعیض بین زنا اصلا عدالت نبود،

یه نصیحت برات حجاب خیلی بهتره آخه پسرا باحجاب رو واسه زندگیشون میخان

بچه ها دارم حرفاتون‌ میخونم‌ ببخشید اگه جواب نمیدم‌ دونه دونه جواب میدم الان 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید
بختت بلند باشه عزیزم ...

ای کاش بود خیلی دیر شده سنم‌ میره بالا تر و هیچکی نمیاد طرفم 😔

بیشتر ببینید