2777
2789
عنوان

چقدر دخترا دانشگاه‌ خوشگلن‌ همه پسرا دنبالشونن‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 75 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نگو اینطوری مطمئنم دختر خوشگلییی هستییی

اگه بودم که کسی می اومد طرفم من خیلی داغون ام اگه ببینی میفهمه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید
من یه همکار دارم چادری و محجبه انقدر به خودش میرسه روسری های خوشگل میپوشه و قشنگ روسریشو میبنده همه ...

من فقط گره میزنم

چه جوری میبندن‌؟ 

من مدل دیگه بلد نیستم ببندم با روسری ام میرم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید
من از زشت ام زشت ترم خیلی زشتم خیلی معمولی منظورم تیپ‌ ام بود😔💔

با همون چادر میتونی تیپ بزنی اگر وصع مالیتون اجازه میده روسری های شیک با رنگ روشن بپوش.کفش های زیبا  عطر های خوش بو.صورتت را اصلاح کن حالا ابرو را اجازه نمیدن عیب نداره

چرا به خودت میگی زشتباور کن حسی که نسبت به خودت داری خیلی رو دید بقیه تاثیر میذاره

اونقدر دلم شکسته خیلی داغون ام کاش میتونستم عمل انجام بدم از خدام زیبا باشم  اما نیستم دیگه نمیخوام خودم تو آیینه ببینم 

بیشتر ببینید
میشه دعا کنید 🥲 اونا اصلا به من نگاه ام نمی کنن من زیبا نیستم اونقدر دخترای زیبا و خوب هست اونجا کس ...

اسی پسر دانشجوی سریازی نرفته ی بیکار 

حالا نگاه کردن و نکردنش چا مشکلی حل میکنه 

اونا که نمیتونن زن بگیرن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید
میشه دعا کنید 🥲 اونا اصلا به من نگاه ام نمی کنن من زیبا نیستم اونقدر دخترای زیبا و خوب هست اونجا کس ...

زیبایی خیلی هم زیبایی خودتو ببین و باور داشته باش یک خورده ریز ریز به خودت برس که مشخص نشه بقول دوستم هیچ کس در ظاهر زشت نیست این اخلاق و رفتار نسنجیده آدما هست که اونا را زشت می‌کنه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید

دانشگاه ما دخترِ خوشگل زیاد بود.

چادریام بعضیاشون به خودشون می‌رسیدن و یه آرایش ملایم داشتن بعضیاشونم ابروهاشونم برنمیداشتن و هیچی نمیزدن.

به نظذم برو ابروهات رو تمیز کن یه ضدآفتاب رنگی بزن با یه رژ خیلی کم رنگ. روسری های خوشگل رنگی بپوش. مانتوهات تیره نباشه چون خودِ چادر به اندازه کافی تیره هست دیگه. اکسسوری بگیر.

کفش های یکم پاشنه بلند اداری که شیکن بگیر (نه اونایی که خیلی زنونه هستن)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من فقط گره میزنمچه جوری میبندن‌؟ من مدل دیگه بلد نیستم ببندم با روسری ام میرم

گیره میرد مثل لبنانی ها میبست گره نزن جالب نیست.تو اینترنت نحوه بستن روسرس را سرچ کن.انواع مدلها میبست روسریشو

عزیزم اینجوری نگو

تا حدی که میتونی به خودت برس،ابروهاتو تو در تو بردار یه کم،ماسک صورت بزن(ماسک های خونگی خیلی خوب داریم)،ناخن هاتو مرتب کن سوهان بکش

وقتی میری دانشگاه اول برو سرویس یه بالم لبی،تینتی،ریملی چیزی بزن،ضد آفتابم که هر روز بزن،اگه میخوای ضدآفتاب رنگی بزن متناسب با پوستت

کم کم برو کفش و لباس های خوشگل بخر

کم کم به خودت برس کم کم

من عاااشق زمستونم❤️