2777
2789
عنوان

چقدر دخترا دانشگاه‌ خوشگلن‌ همه پسرا دنبالشونن‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 75 پست
منم همین حس رو دارم البته تو قوم شوهر همه زیبان من پوستم تیرست خوشگل نیستم خیلی دلم گرفته از دست خدا ...

خیلی سخته دلم میگیره میگم خدایا‌ من که نمیتونم عمل و اینا انجام بدم چرا منو این شکلی کردی من چی کار کنم 

بین این همه دختر زیبا فقط من اینجوری ام 

نه باحجاب‌ نمیخوان‌ همه دنبال دختر امروزی ان‌ کسی سراغ چادری نمیره برای ازدواج این رو دارم هر روز میبینم همه دنبال دختر امروزی و خوشگل ان‌ واقعا بهم ثابت شده 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید
عزیزم یه درصد فکر کردی که شاید پسرا تورو از خودشون سر تر میدونن و جرات نمیکنن بیان سمتت؟اتفاقا همیشه ...

اصلا نمیتونم همچین فکری کنم 🥲🥲🥲🥲 واقعا نمیشه 

چون من داغون ام طرف عمرا‌ همچین فکری کنه  اونقدر ناز و خوشگلند بقیه دوستان من همه اشون یکی دارن که دوسشون‌ داره و دنبالشونه‌ ول کنشون‌ نیست طرف 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ندیده میگم تو همینجوری هم زیبایی 💚هم صورت زیبا و هم باطن زیبا سیرت زیبا صد بار بهتره تا صورت زیب ...

نمیزارن‌ خیلی ناراحتم ۲۰ و خورده ایی‌ سالم شده امروز دوستم بهم گفت ابروهات‌ دست نزدی ؟ برنمیدلری ؟ خیلی خجالت کشیدم از بس بده 

بیشتر ببینید
اسی پسر دانشجوی سریازی نرفته ی بیکار حالا نگاه کردن و نکردنش چا مشکلی حل میکنه اونا که نمیتونن زن بگ ...

یه سری هاشون‌ سربازی هم رفتن 

بیشتر ببینید
اونا با آرایش خوشگل هستن

منم آرایش می کنما‌ اما خیلی بدم 🥲🥲🥲🥲 دوستم راس میگفت میگفت تو بیای اینجا کسی بهتر نگاه نمی کنه 

الان فهمیدم چقدر راس گفته 

بیشتر ببینید
اصلا نمیتونم همچین فکری کنم 🥲🥲🥲🥲 واقعا نمیشه چون من داغون ام طرف عمرا‌ همچین فکری کنه اونقدر نا ...

نه اینطور نیست باور کن هیچکس زشت نیست شاید هنوز به بهترین ورژن خودت نرسیدی

I'm just girl 🎀
دانشگاه ما دخترِ خوشگل زیاد بود.چادریام بعضیاشون به خودشون می‌رسیدن و یه آرایش ملایم داشتن بعضیاشونم ...

همیشه ضدابتاب رنگی با رژگونه‌ و ریمل میزنم اما میره کرمم‌ مدت طولانی دانشگاهم‌ بعد خیلی شلخته‌ میشم زوسریم گره‌ میزنم کج‌ و کوله میشه 🥲🥲🥲 

بیشتر ببینید
نه اینطور نیست باور کن هیچکس زشت نیست شاید هنوز به بهترین ورژن خودت نرسیدی

کاش برسم کاش😭😭😭😭 

بیشتر ببینید
اسی ناراحت نباش حالا انگار پسراي دانشگاه چی هستن همشون بچه هستن اصلا بدرد ازدواج و اینا نميخورن احسا ...

آدم خوب ام توشون‌ زیاده 🥲 دوستام‌ ازدواج ام کردن 

بیشتر ببینید
یه سری هاشون‌ سربازی هم رفتن

باشه بازم شرایط ازدواج داشتن چیزای دیگه هم. میخواد

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید
ماله ما که همه سیبیل داشتن

واقعا ؟ 

بیشتر ببینید
نمیزارن‌ خیلی ناراحتم ۲۰ و خورده ایی‌ سالم شده امروز دوستم بهم گفت ابروهات‌ دست نزدی ؟ برنمیدلری ؟ خ ...

به حرف دوستت توجه نکن و جوری رفتار نکن که خیلی ابروهات واست مهمه، وگرنه دوستت بدجوری میره رو مخت ...

اما به نظرم وقتش رسیده دیگه 

گذشت زمانی که دخترا موقع ازدواج ابرو برمیداشتن 

این یه چیزیه که تماما به تو مربوطه و دیگه دبیرستانی نیستی که اجازه بگیری

آدم خوب ام توشون‌ زیاده 🥲 دوستام‌ ازدواج ام کردن

والا ما که ندیدیم 

ولی به نظرم اول رو اعتماد به نفست کار کن 

اگر روسری می پوشی از این تلق ها زیر روسری میزنن از اونا استفاده کن 

يکمم ارايش کن به نظرم با آرایش همه تغییر میکنن 

واینکه برای ابرو هاتم بالاخره از یه جایی شروع کن بدون اینکه اطلاع بدی برو بردار نهاييت اينه دو تا چی هم بگن 

بعد براشون عادی میشه 

یا با مامانت صحبت کن