2777
2789
عنوان

شوهرم داره میره من نمیتونم تنها بمونم با اینکه بده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 53 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف پدرت رو گوش کن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
وا دیوونه ایی؟طرف دست رو بلند کرده نمیتونم تنها بمونم چیه؟همین ضعیف بازیارو دراوردی میزنتت دیگه بابا ...

بابام میگ بشین خونه پدرشوهرت

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
گفت یخاطر بچت بمون ولی با شوهرت نرو یزد بمون پیش خانوادش

راست میگه باهاش نرو… یکمدت کمرنگ شو محلش نده تا ادم شه من انقدر صبوری کزدم اخرش جداشدم اشتباه منو نکن راحت نبخش

میشه واسه شفای مامانم و و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
وا دیوونه ایی؟طرف دست رو بلند کرده نمیتونم تنها بمونم چیه؟همین ضعیف بازیارو دراوردی میزنتت دیگه بابا ...

بابا اون نمیبره منو برم با زورررر میرم

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
برو یهو بدتر میشه

ازاین بدتر که زدتش؟مگه با شماها چیکار میکنن که کتک زدن رو ی چیز عادی میبینید و فکر میکنید از کتک خوردن از شوهرت بدترم هست؟مرد اگه بزنتت و تو ساده بگیری یاد میگیره

بابام میگ بشین خونه پدرشوهرت

وای نه اصلا بگو باباجان یا حمایت کن یا راه حل الکی هم نده اگر خانواده شوهرت ازت حمایتت میکنن و ازنظرشون کار پسرشون اشتباهه مشکلی نیست ولی هرچی باشه خونه خودتون بهتره تا خونه پددشوهرت هرچی باشه پسرشونه طرف اونو میگیرن