2777
2789
عنوان

من خیلی لباس قرمز دارم بده بنظرتون

281 بازدید | 25 پست

من  کلا تو لباس پوشیدن ب لرنگ جیغ علاقه دارم 

البته بگم داشتم بهتره

تازگیا حس میکنم اصلا خوب نیس وخیلی جلب توجه میکنه بیرون رفتنی و ضایع هس

مثلا نارنجی و قرمز وصورتی زیاد دارم

کلا رنگ سرسنگین کمه 

حالا حالاها خانوادم نمیزارن برم لباس بخرم 

چیکار کنم؟زشته بنظرتون رنگ جیغ؟

اینم بگم لباسام همیشه قشنگ و با کلاسه فقط جیغه دیگ رنگشون

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید

هرچی خودت دوست داری بپوش

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیغ واسه تابستون عالیه

رنگ مگه سبک سنگینی داره این حرفا قدیمی شده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید

من عاشق قرمزم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بیشتر ببینید

ن بابا قشنگه همینا رنگی ک خیلی خوبه

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
بیشتر ببینید
هرچی خودت دوست داری بپوش

خب نظر بقیه هم تاثیر میزاره یکم

خیلی بهم گفتن تو رنگ لباسات خیلی جیغه جلب توجه میکنهو..

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
واسه تابستون بیشتر رنگ جیغ میپوشن دیگه

نمیدونم...ب سرم زده برم لباس جدید بخرم ولی مامانم میگه تا پاییز نمیریم خرید

بیشتر ببینید
جیغ واسه تابستون عالیهرنگ مگه سبک سنگینی داره این حرفا قدیمی شده

اوکیه پس میپوشمشون 

بیشتر ببینید
خب یه دونه هم مشکی بگیر برا تنوع

مشکی دارم کرمی هم دارم 

سبز دارم 

ولی اکثریت جیغن

بیشتر ببینید

مردم ک خیلی حرف میزنن، ب اینا با‌شه فقط سیاه و قهوه ای و رنگای غم زده، ک هفتصدسال پیر نشونت بده،جلب توجه ک اره، من میرم تو خیابون یکی رنگ شاد بپوشه توجه نگاه منو جلب میکنه، ولی دلیل نشد بگم حتما جلب توجهش ایراد داره، ذهن دیگران باید اصلاح شه